Blomsterkungsvägen 116C

Blomsterkungsvägen 116C

Slutpris

1 640 000 kr


Hässelby Norra Villastad— Hässelby— Stockholm

Blomsterkungsvägen 116C


Slutpris
1 640 000 kr

Hässelby Norra Villastad— Hässelby— Stockholm

Nyproducerad 1,5:a Hässelby Norra Villastad!

Välkomna till denna väldisponerade 1,5:a om 34,9 kvm i Hässelby Norra Villastad! Här bor man i en nyproducerad fastighet från 2019 med ljusa materialval.

Bostaden erbjudet ett ljust och rymligt sällskapsrum med stora fönsterpartier. Här kan man möblera helt efter eget tycke och smak med sovplats, vardagsrumsdel och matplats. Sovrumsdelen erbjuder plats för säng och sängbord, och kan lätt skiljas av med en vägg eller gardin om så önskas. Vardagsrumsdelen har gott om plats för soffa, tillhörande soffbord och media-möbel.

Köket har vita släta skåpluckor samt lådfronter och erbjuder väldigt god förvaring. Den maskinella utrustningen består av spis, ugn, fläkt, mikro, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys. Matplats för 4 personer intill den franska balkongen. Bostaden erbjuder även ett stort stilrent badrum med mörkgrått klinker på golvet och vita kakelplattor på väggarna, utrustat med handfat med kommod, spegel med inbyggd belysning, WC, handdukstork samt duschhörna med duschväggar i klarglas. Här finns även plats för tvättmaskin om så önskas. Ljus hall som erbjuder gott om plats för avhängning samt bra förvaring i garderober. Till bostaden hör även ett förråd.

I Brf Kronbladet 1 bor du med närhet till bra kommunikationer, Åkermyntans centrum, härliga grönområden och badplatser. Fri andrahandsuthyrning och juridisk person accepteras. Närmsta busshållsplats ligger på Knäckepilsgränd, ca 30 meter från bostaden. Med buss 541 eller 518 tar det ca 15 minuter till Barkarby station och fortsätter du färden med 518 tar du dig till Kista galleria på totalt ca 32 minuter. Från Barkarby station tar det ca 16 min till Stockholms central med pendeltåg. Med buss 541 och 518 i motsatt riktning tar du dig till Vällingby C på ca 16 min. Nattbuss som stannar vid Backlura, ca 5 min från bostaden. Tunnelbanans gröna linje tar sedan ca 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. För den motionsintresserade finns ett nybyggt utegym ca 200 m från bostaden, närhet till Viksjö Golfklubb och Hässelby Golf samt närhet till motionsspår i Lövsta och för den badsugne finns Lövsta badetbara ett stenkast bort.

Varmt välkomna på visning!
Moa Örnberg
Mäklarhuset Vällingby-Hässelby
073-231 38 04


Boarea
34.9 kvm
Avgift
1 952 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2021-10-26

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Blomsterkungsvägen såldes av oss 2021-10-26. Se alla våra försäljningar i Hässelby samt även på Blomsterkungsvägen.

Boka värdering
Moa Örnberg, ansvarig mäklare i Vällingby-Hässelby

Moa Örnberg

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.