Astrakangatan 83

Astrakangatan 83

Slutpris

2 350 000 kr


Hässelby— Stockholm

Astrakangatan 83


Slutpris
2 350 000 kr

Hässelby— Stockholm

Härligt ljus 3:a med burspråk och fönster i tre väderstreck som renoverades 2019.

Nu finns möjligheten att förvärva en av Astrakangatans finaste 3:or. Lägenheten är totalrenoverad 2019 och har ett gavelläge med fönster i tre väderstreck. Vid renoveringen sattes ett nytt och stilrent kök in med nya vitvaror. Hela lägenheten fick dessutom ett enhetligt vitlaserat parkettgolv och nymålade väggar i vitt som skapat en ljus atmosfär. I vardagsrummet finns ett burspråk som ger extra yta och ett härligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet kommer du även ut till balkongen med bra lägen in mot innergården med solläge i syd-väst. Utanför lägenheten finns en trevlig innergård med grillplats och odlings område där finns även en lekpark. På gatan finns det gratis parkering annars är det ca 5 minuters gångavstånd till tunnelbanan och bussar. I området finns det även flera förskolor och skolor.

Välkommen till Astrakangatan 83!


Boarea
70 kvm
Avgift
4 423 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3
Såld
2021-08-07

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Astrakangatan såldes av oss 2021-08-07. Se alla våra försäljningar i Hässelby samt även på Astrakangatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.