Blomsterkungsvägen 116d / Hässelby Norra Villastad / Hässelby / Stockholm

Välplanerad 2:a i lugnt område!

Referensnummer
428 062
Boarea
45.8 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse

Välkommen på visning på denna tvårummare i lugnt och trevligt villa-radhusområde.
Lägenheten ligger en trappa upp på våning 1, där man har en liten egen uteplats utanför entrén. Lägenhet har även en balkong i västläge som innebär sol hela eftermiddagen, en plats att trivas på!

Bostaden präglas av en ljus interiör och härlig atmosfär med underbart ljusinsläpp från flertalet fönsterpartier. Lägenheten känns luftig och rymlig.

Hallen är strategiskt kaklad precis vid entrén, som erbjuder goda förvaringsmöjligheter i form av garderober och plats för byrå. Genomgående vackert parkettgolv genom lägenheter och väggar målade i en vit kulör.

Vidare finner ni de helkaklade badrummet i vit ton med grått kakelgolv. Där finns det en kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Lägenheten är försedd med stilrent och funktionellt kök från HTH erbjuder gott om förvaring och arbetsytor samt full maskinell utrustning.

Sällskapsdelen, som har öppen planlösning mot köket, erbjuder plats att möblera upp en matplats såväl en rymlig vardagsrumsdel. Ett stort rymligt sovrum med fasta garderober längs väggen.

Lägenheten ligger i ett trevligt villa- och radhusområde.

Till lägenheten hör ett vindsförråd och ett extra förråd som du smidigt når utanför entrén.
Föreningen har 26 bilplatser. Separat kö tillämpas.

En bostad att älska att bo i!

Förberedd försäljning
Det här är en förberedd bostad, bostaden är ännu inte ute på den öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare för mer information om bostaden, eller om du också vill sälja med förberedd.
Här kan du läsa mer om Förberedd®
Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 12 bilder
Planritning
Ekonomisk trygghet vid arbetslöshet eller sjukskrivning
BETALSKYDD

När du köper eller säljer din bostad genom Mäklarhuset kan du teckna en Betalskyddsförsäkring genom BEST Försäkring som skyddar dig mot ekonomiska oförutsedda händelser som kan påverka ditt boende. Betalskydd är bästa sättet att försäkra din privatekonomi. Med Betalskyddsförsäkringen kan du få ett månadsbelopp som täcker en del av dina månadskostnader.

Teckna Betalskyddsförsäkring
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn