Fagerstrand 145

Fagerstrand 145

Slutpris

5 900 000 kr


Hässelby Villastad— Hässelby— Stockholm

Fagerstrand 145


Slutpris
5 900 000 kr

Hässelby Villastad— Hässelby— Stockholm

Välkommen till Fagerstrand ditt drömboende invid Mälarens kant!

Välkommen till ditt drömboende på Fagerstrand, södra Hässelby! Här, bara några meter från vattnet, finner du denna pärla till radhus där du kommer få guldkant på vardagen och ett lugn av vågornas skvalpande mot strandkanten precis nedanför.

Denna 142 kvadratmeter stora bostad är perfekt planerad för att maximera både komfort och funktionalitet. Här finns ett rymligt kök där du kan laga kulinariska mästerverk, två fräscha badrum som förenklar morgonstressen, och tre mysiga sovrum där du kan koppla av och njuta av nätterna. Men det är inte allt som gör detta hus unikt! På vinden har ett sovloft byggts till, tillgängligt via en trappa och upplyst av ett vackert takfönster. Detta är det perfekta utrymmet för gäster eller som ett eget krypin där du kan koppla av och njuta av lugnet.

Huset är präglat av att du bor precis intill Mälaren, vars speglande vatten skapar en lugn och avkopplande atmosfär. Sitt på din uteplats och njut av de vackra vyerna samtidigt som du ser båtarna som sakta glider förbi. Det är som att bo i en evig semesteridyll med badstrand och badbrygga alltid bara är några meter bort!

För de båtentusiaster finns även Riddersviks Båtklubb bara ett stenkast från ditt hem. Du har möjlighet att ställa dig i kö för en båtplats, och inom kort kan du ha din egen båt bara några steg från din ytterdörr. Tänk dig att kunna ge dig ut på Mälaren för avkopplande segelturer eller fisketurer närhelst du önskar.

Om du gillar att promenera eller jogga så har du turen att ha Hässelbys fantastiska strandpromenad precis intill ditt hem. Denna natursköna sträcka tar dig längs vattnet och kan leda dig bort mot Riddersviks herrgård och Lövsta naturområden. Här kan du utforska den svenska naturens skönhet och njuta av frisk luft året runt.

Detta radhus på Fagerstrand är inte bara ett hem, det är en livsstil. Här kan du njuta av den lugna atmosfären vid Mälaren, naturens skönhet och bekvämligheten med allt du behöver inom räckhåll. Ge dig själv privilegiet att kalla detta för ditt hem och upplev det bästa av det svenska livet vid vattnet.

I samfälligheten finns också garageplats med laddbox för elbil.

Kontakta mig gärna om du har frågor om denna fantastiska fastighet!
Gabriel Nordenhaag, Mäklarhuset,
072-363 51 66


Boarea/biarea
107/35 kvm
Driftkostnad
30 300 kr/år
Tomtarea
121 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-03-15

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna radhus på Fagerstrand såldes av oss 2024-03-15. Se alla våra försäljningar i Hässelby samt även på Fagerstrand.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.