Glädjevägen 1D

Glädjevägen 1D

Slutpris

4 225 000 kr


Hässelby— Stockholm

Glädjevägen 1D


Slutpris
4 225 000 kr

Hässelby— Stockholm

Attraktivt radhus i barnvänligt område!

Välkommen till detta renoverade radhusboende beläget i trivsamma och barnvänliga Hässelby villastad!
Här hittar du ett modernt och öppet hem vars fina ljusinsläpp skapar ett mycket trivsamt boende som man tycker om att vistas i. Huset får mycket av sin positiva energi tack vare sin rymd och det fina ljusinsläppet.
Bostaden erbjuder behagliga färg- och materialval. Huset är mycket välplanerat och erbjuder bra ytor för ett familjeliv. Radhuset består av två plan var av entréplan bjuder på en öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till balkongen som vätter mot baksidan. Här finns även ett mindre sovrum och ett badrum som är totalrenoverat. Nedervåningen bjuder på ett extra vardagsrum och ytterligare tre sovrum med en stor tvättstuga. Radhuset har fått ett genomgående renoverings lyft till en modern stil var av alla golv är utbytta mot parkettgolv, ommålade väggar i harmoniska färger som ger ett lugnt och stilfullt intryck. Mysig baksida med träaltan och gräsmatta med äppelträd. Här är de bara att flytta in!

Hässelby Norra Villastad är ett barnvänligt område med liten genomfartstrafik. Inom 5km så har du ett brett utbud på fler förskolor och skolor.
Lekplatser och grönområden ligger utspridda i området, bara 6min bort ligger Mälaren med flertalet badplatser och en vacker strandpromenad. Inom 5-15min så har du både Hässelby golf och Viksjö golfklubb. Bra kommunikationer så som buss till både tunnelbana och pendeltåg som kan ta er runt i hela Stockholm.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
114/35 kvm
Driftkostnad
41 030 kr/år
Tomtarea
194 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2021-05-04

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna radhus på Glädjevägen såldes av oss 2021-05-04. Se alla våra försäljningar i Hässelby samt även på Glädjevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.