Grantoppsgränd 76

Grantoppsgränd 76

Slutpris

4 200 000 kr


Hässelby Norra Villastad— Hässelby— Stockholm

Grantoppsgränd 76


Slutpris
4 200 000 kr

Hässelby Norra Villastad— Hässelby— Stockholm

Gavelradhus i härliga Hässelby Norra Villastad!

Varmt välkommen till detta gavelradhus i härliga Hässelby Norra Villastad!

Vi möts av en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter på entréplan. Sedan tar vi oss vidare till vardagsrum och kök med en social och öppen planlösning. Köket är exklusivt och utrustat med allt man kan tänkas behöva i köksväg. Den trevliga köksön bjuder in till sociala sammanhang med stora som små sällskap. Genomgående ljust på väggar och golv samt bra ljusinsläpp. Vardagsrummet vetter ut mot den lummiga baksidan som präglas av en stor tomt belägen mot en skog. På entréplan finner vi även ett sovrum med plats för säng och byrå samt en toalett utrustad med wc, handfat, handdukstork, spegelskåp och golvvärme.

Vidare på bottenvåningen ligger ytterligare tre sovrum, varav ett master bedroom med plats för dubbelsäng och förvaring i form av garderob eller byrå. Här finns även ett helkaklat fräscht badrum i genomgående svart och vitt, utrustat med wc, handfat och golvvärme. Det sista rummet består av en rymlig tvättstuga utrustad med tvättmaskin och torktumlare samt god förvaring och arbetsyta.

För barnen i familjen finns det både skolor och förskolor i närheten. Några av dem är bland annat Polaris förskola, Förskolan Snårvinden och Förskolan Gulsippan och i skolväg finns Trollbodaskolan, Backluraskolan och Hässelby Villastads skola. På gångavstånd finner du Parkleken Gulsippan för dem leksugna barnen.

Här bor du med närhet till bad och strandpromenader vid Lövstabadet och Hässelby strandbad. Viksjö golfklubb och Hässelby Golf ligger i närheten för den golfsugne. För serviceärenden ligger Åkermyntans Centrum på gångavstånd och Vällingby Centrum på bilavstånd.

Välkommen in!
Patrik Lidholm
073 231 38 08


Boarea/biarea
120/19 kvm
Driftkostnad
41 400 kr/år
Tomtarea
286 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2022-11-16

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna radhus på Grantoppsgränd såldes av oss 2022-11-16. Se alla våra försäljningar i Hässelby samt även på Grantoppsgränd.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.