Knäckepilsgränd 60 / Norra Villastad / Hässelby / Stockholm

Grändvilla om totalt 140 kvm

Slutpris
4 500 000 kr
Boarea/biarea
120/20 kvm
Driftkostnad
45 664 kr/år
Tomtarea
530 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-08-28
Bostaden är såld!

Denna villa på Knäckepilsgränd såldes av oss 2019-08-28. Se alla våra försäljningar i Hässelby samt även på Knäckepilsgränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norra Villastad är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Grändvilla om totalt 140 (120 + 20) kvm belägen mot grönområde. Här bor du i ett lugnt och barnvänlig område. Kök från 2017 och badrum är från 2018. Två trädäckade uteplatser, på framsidan har du praktisk markis samt på baksidan finner du en jacuzzi. I samfällighetsavgiften ingår bl.a. bredband, tv, telefoni, vatten o avlopp, sophämtning, garage samt p-plats. Fin uppvuxen friköpt tomt om 530 kvm. Huset är besiktigat. Detta hus måste upplevas - Varmt välkommen på någon av visningarna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.