Liljeörnsgränd 1

Liljeörnsgränd 1

Slutpris

2 000 000 kr


Hässelby - Lövsta Allé— Hässelby— Stockholm

Liljeörnsgränd 1


Slutpris
2 000 000 kr

Hässelby - Lövsta Allé— Hässelby— Stockholm

Välkommen till denna trevliga 2,5a med fantastisk balkong!

Välkommen till denna välplanerade tvåa med möjligheten till två sovrum. Bostaden är belägen högst upp i huset med insynsfritt läge och härligt ljusinsläpp. Det nya golvet i vardagsrummet och köket bidrar till en exklusiv känsla i lägenheten. Här erbjuds en fantastisk inglasad balkong i perfekt söderläge. Balkongen är även utrustad med persienner. Bostadens har ett vardagsrum med halvöppen planlösning till köket vilket bidrar till stora sociala ytor. Intill ligger sovrummet där det finns bra förvaringsmöjligheter i den stora skjutdörrsgarderoben. Badrummet är modernt med ljust kakel och golvvärme. I bostaden finns även en stor klädkammare som idag disponeras som extra sovrum.
Här bor du i en stabil förening med god ekonomi. Föreningen har även investerat i solceller för att få ner kostnaderna ytterligare .

Bostaden är belägen nära centrum med ICA, Systembolaget, tunnelbana och restauranger. Precis utanför ligger busstationen som tar dig till Vällingby centrum på bara 5 minuter. Åker du åt det andra hållet kommer du till Spånga, Hässelby och Barkarby. I området finns många grönområden och trevliga promenadstråk, inte minst den finna strandpromenaden i Hässelby.

Välkommen hem


Boarea
61 kvm
Avgift
3 871 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-03-24

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Liljeörnsgränd såldes av oss 2023-03-24. Se alla våra försäljningar i Hässelby samt även på Liljeörnsgränd.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.