Maltesholmsvägen 162 / Hässelby Strand / Hässelby / Stockholm

Välplanerad 3:a med sjöglimt från balkongen vid Hässelby Strand!

Referensnummer
401 895
Boarea
71 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse

Välkommen på visning till en trea med riktigt bra läge i populära Hässelby Strand. Väldisponerad planlösning och modernt kök med hög standard. Två rymliga sovrum. Helkaklat badrum Fönsterpartier utan insyn med utsikt över park och Mälaren. Härlig balkong i soligt sydvästläge gör detta till ett boende utöver det vanliga. Förening med riktigt bra ekonomi.

Maltesholmsvägen 162 ligger ca 200 meter från Mälarens strandkant och strandpromenaden som anlades 1958 av stadsträdgårdsmästare Holger Blom är idag ett populärt och naturskönt promenadstråk. Längs med vattnet finns ett flertal bad och småbåtshamnar. Dessutom ligger Grimstaskogen som är ett naturreservat på bekvämt avstånd.
Ett stenkast från lägenheten finner ni Hässelby Strands tunnelbanestation. På drygt 30 minuter tar du dig härifrån med tunnelbanan in till Stockholm City.

En bostad att älska att bo i!

Förberedd försäljning
Det här är en förberedd bostad, bostaden är ännu inte ute på den öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare för mer information om bostaden, eller om du också vill sälja med förberedd.
Här kan du läsa mer om Förberedd®
Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 30 bilder
Planritning
Mäklarhuset Friends
Fördelar med Maltesholmsvägen 162
Ljuset faller in vackert
George Khalil
Stora förvaringsutrymmen
George Khalil
Fri utsikt
George Khalil
Tillräckligt parkeringsutrymme
George Khalil
Nära kollektivtrafik
George Khalil
Grön omgivning
George Khalil
Barnvänligt område
George Khalil
Trevliga grannar
George Khalil
Solig trädgård
George Khalil
Visa alla fördelar
Kontakta mäklaren
Frågor och svar
  • Fråga ställd av Eivor den 17 december
    Har tidigare anmält intresse. Är tydligen inte aktuellt med visning. Förmodar att detta blir aktuellt efter Trettondagen först.
    Svar från Patrik Lidholm
    Säljaren tackade nej till ett bud på lägenheten på 2.510.000kr och han sa att han vill vänta till våren med ett nytt försök. Så jag har inga besked om några nya visningstider. Gör en positiv dag Patrik Lidholm Mäklarhuset Instagram @patrik.lidholm

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn