Maltesholmsvägen 186, 1tr / Hässelby Strand / Hässelby / Stockholm

Mälarnära etta med stor potenial i trivsamt område!

Slutpris
1 650 000 kr
Boarea
36.5 kvm
Avgift
2 482 kr/mån
Rum
1 rum
Såld
2020-04-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Maltesholmsvägen såldes av oss 2020-04-24. Se alla våra försäljningar i Hässelby samt även på Maltesholmsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hässelby Strand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna optimalt planerade bostad med låg avgift, stabil förening samt eftertraktad adress! Med sina välplanerade 36,5 kvm erbjuds en hall med både avhängning och förvaringsmöjligheter, ett charmigt kök från 50-talet, ett helkaklat badrum och ett luftigt allrum med gott om plats för soffgrupp, säng samt annat önskat möblemang. Härifrån nås bostadens balkong med utsikt över Mälarens glimrande vatten. TV och Internet via fiber ingår i avgiften!

Maltesholmsvägen 186 ligger ett stenkast från Mälarens strandkant och strandpromenaden som anlades 1958 av stadsträdgårdsmästare Holger Blom är idag ett populärt och naturskönt promenadstråk. Längs med vattnet finns ett flertal bad och småbåtshamnar. Dessutom ligger Grimstaskogen som är ett naturreservat på bekvämt avstånd.
I närheten finner ni Hässelby Strands serviceutbud och tunnelbanestation. På drygt 30 minuter tar du dig härifrån med tunnelbanan in till Stockholm City.

Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.