Melongatan 22

Melongatan 22

Slutpris

1 900 000 kr


Hässelby Strand— Hässelby— Stockholm

Melongatan 22


Slutpris
1 900 000 kr

Hässelby Strand— Hässelby— Stockholm

Modern välplanerad 2:a med inglasad balkong!

Söker ni en välplanerad tvåa med inglasad balkong? Då har ni kommit rätt!

Välkomna in till den här välplanerade bostaden som ger er öppna sociala ytor och ett vardagsrum med rikligt ljusinsläpp. Bostaden har en modern och tilltalande känsla igenom hela hemmet till följd av alla genomtänkta materialval! Inte nog med att lägenheten är otroligt trevlig så bor ni också nära natur samt kommunikation som ligger ett stenkast bort.

Det första ni möts av i bostaden är den välkomnande hallen. Här har ni gott om plats för förvaring och fina avhängningsmöjligheter, som vidare leder er in till det öppna och hemtrevliga vardagsrummet med stora fönster i gavelläge. Härifrån kommer ni ut till en rymlig, ljus och härlig inglasad balkong. Väl inne i hemmet har ni ett välutrustat, modernt kök som har ni allt ni behöver! Bostaden har ett sovrum, med bra förvaringsmöjligheter och bra ljusinsläpp. Avslutningsvis kommer ni till badrummet som nås ifrån hallen. Badrummet är fräscht med ljust kakel på väggar, mörkare klinker på golvet, duschväggar i glas och bra förvaring.

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för att boka privatvisning. Välkommen hem!


Boarea
42 kvm
Avgift
3 157 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2023-02-15

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.