Vitplistergränd 57 / Hässelby Villastad / Hässelby / Stockholm

Fint radhus med fyra sovrum i lugnt och fint läge!

Slutpris
3 500 000 kr
Boarea
132 kvm
Driftkostnad
36 879 kr/år
Tomtarea
182 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-06-03
Bostaden är såld!

Denna radhus på Vitplistergränd såldes av oss 2020-06-03. Se alla våra försäljningar i Hässelby samt även på Vitplistergränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hässelby Villastad är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta fina radhus i populärt och barnvänligt område i Hässelby Villastad. Huset är i gott skick och har varit i samma familjs ägo sedan byggåret! På entréplan finns kök med matplats, rymligt vardagsrum, toalett samt tvättstuga. På övre plan finns fyra sovrum samt stort badrum. Fin friköpt tomt som gränsar mot allmänning. Två trädäckade och insynsskyddade uteplatser finns, den ena med markis. Ett rymligt förråd finns på husets entrésida. Garage i länga ingår. Detta fina radhus måste upplevas på plats - välkommen på någon av visningarna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.