Gökslingan 8

Gökslingan 8

Slutpris

275 000 kr


Herräng— Norrtälje

Gökslingan 8


Slutpris
275 000 kr

Herräng— Norrtälje

Strålande chans att ta vara på en fin tomt på omtyckta Göksligan!

I omtyckta Björknäs (Herräng) med närhet till skärgårdsliv och skog finns nu chansen att ta vara på en av dom sista obebyggda tomten på Göksligan! På nr 8 möts du av en trevlig tomt med berg i dagen och skog. Generösa byggrätter på fastigheten om 80m² och 3,5m högt för huvudbyggnaden och 40m² och 2,5m högt för komplementbyggnad. Trevlig förenings hemsida som inte får missas (se länkar)
MISSA INTE att kika på drönarvy för att se avstånd till platser!

Herrängs fritidsområde är beläget strax norr om Hallstavik i vackra Roslagen på bekvämt gångavstånd till havet med fina naturområden. Med den egen båt tar man sig snabbt ut i Roslagens vackra skärgård. En rogivande plats i skärgården med tillgång till båtbryggor och bad. Herräng har ett levande sommarliv med Herräng Dance Camp, välrenommerad marina med restaurang, hamn och camping samt går det att följa en del av det klassiska Roslagsloppet härifrån. Fina rövastråk med välordnade spring/gång spår, mycket speciell slighögs-område som nås vid marinan och är något ögat kanske inte har skådat innan. Pittoresk livsmedelsbutik Kuggens med allmän service och trevlig hamburgare bar vid centrum. Välordnade högtidsfirande sker på Malmen IP.

Till Hallstavik är det ca 1 mil. Omtyckt utomhusbad, bra utbud på närservice som vårdcentral, restauranger, butiker, utomhusbad, systembolag, skolor och förskolor m.m.

Kommunen har förövrigt att erbjuda ett liv som passar alla, med sitt fina naturliv, bevarade reservat samt Roslagsleden som har sin början från Danderyd och slut i Grisslehamn kan du njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgårds som tar dig ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktivitet som passar allas intresse, vuxen som barn. Det här en Kommun att leva, bo och njuta i!

Missa inte chansen att förverkliga din dröm om ett eget smultronställe invid Stockholms vackra skärgård!


Driftkostnad
5 000 kr/år
Tomtarea
2 492 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
NORRTÄLJE HERRÄNG 1:237
Såld
2021-04-29

Mäklarhuset Norrtälje

Denna tomt på Gökslingan såldes av oss 2021-04-29. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Gökslingan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.