Norra Kallbodavägen 8 / Herräng / Norrtälje

Naturskönt beläget fritidshus med stor altan och braskamin samt bastu

Slutpris
1 750 000 kr
Boarea
64 kvm
Driftkostnad
20 893 kr/år
Tomtarea
2 621 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-09-15
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Norra Kallbodavägen såldes av oss 2020-09-15. Se alla våra försäljningar i Herräng samt även på Norra Kallbodavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norra Kallbodavägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett modernt vinterbonat fritidshus med stor sällskapsyta i öppen planlösning med köket och en fantastisk rymdkänsla med takhöjd upp till taknock. Stora fönsterpartier i söder och väster ger ett fantastiskt ljusinsläpp samt utgång till altan i söder under tak. Modern cylinderformad braskamin med täljstenshölje ger behaglig värme och fin trivselkänsla. Modernt kök med vit skåpinredning. Två sovrum samt badrum med vattenwc. Hallen erbjuder bra förvaring via fem garderober. Natur och trädgårdstomt med stor plan gräsmatta som lockar till lek och bollspel. Förrådsbyggnader och bastu samt uppställningsplats för 2-4 bilar. Badsjö finns inom cykelavstånd.

Till Herräng är det ca 6 km och här finns flera badplatser samt marina och fin båthamn och en mataffär. Till Hallstavik är det ca 9 km. Här finns ett bra utbud på närservice som vårdcentral, restauranger, butiker, utomhusbad, skolor och förskolor. Från Stockholm är det ca 12 mil och från Uppsala är det ca 7 mil med bil.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.