Titti Niesen, ansvarig mäklare i Huddinge
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Titti Niesen

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Stuvsta—

Huddinge




Stuvsta— Huddinge


Förberedd försäljning

Stuvsta— Huddinge

Bekvämt 55+ med stor terrass nära Stuvsta C.


Referensnummer
508 592
Boarea
55 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)

Mäklarhuset Huddinge

Kontakta Titti för mer information kring .

Titti Niesen

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, tyska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Området

Stuvsta

En av Huddinges populäraste områden som ligger med promenadavstånd till alla de bekvämligheter vardagen och fritiden fylls av. Ett flertal skolor och förskolor finns i området och här finns även Stuvsta C med sitt charmiga lilla centrum.


01
Fördelar med området
Motionsspår Lätt att parkera bilen Tågstation Lugnt Orientering Parker/Grönområden Cykelstigar (mtb) Sport och friluftsliv Tryggt Landsbygd Butiksgata/köpcentrum Barnvänligt Restauranger Bussar Hundvänligt

02
Affärer och restauranger

Från bostaden promenerar man till Stuvsta Centrum där bl.a. apotek, mataffär (8-22), bank, vårdcentral, konditori, P-tåg, busstation mm finns. I området finns också pizzeria och en populär restaurang som har både lunch och kvällsservering med bl a uppskattade tapas kvällar.


03
Natur och fritid

I området ligger Långsjön som på många sätt är en mycket populär sjö. Långfärdsskridskoåkning, skidåkning, kajakpaddling, bad och sportfiske är exempel på hur sjön nyttjas. För den som är intresserad av att fiska finns många fiskarter i sjön som t.ex. gädda, abborre, mört, sarv, ruda, sutare, gös samt även fjällkarp och spegelkarp. Kräftor finns också. I sjön häckar bl.a. knölsvan, skäggdopping, sothöna och den mindre allmänna rörhönan. Ofta ses även skrattmås, fiskmås, gråtrut och silltrut. Sedan 1993 råder förbud mot motorbåtar i sjön. För den som gillar att jogga finns en motionsslinga med elljus i närheten.


04
Kommunikation

Från Stuvsta station till Stockholm central tar det endast 13 minuter med pendeltåg. Vill man åka bil tar man sig enkelt ut på E4:an söder eller norr ut. Med bil tar det ca 15 innan man är inne i centrala Stockholm och till Södertälje centrum på 20 min.


05
Skolor och Barnomsorg

Det finns flera förskolor i området som exempelvis Kräpplaskolan, Kungsklippeskolan och Snättringeskolan. Källbrinksskolan ligger också i närheten där det även finns högstadium


Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Titti!

Titti Niesen

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, tyska ...+1
Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.