Ådravägen 108

Ådravägen 108

Slutpris

3 300 000 kr


Ådran— Huddinge

Ådravägen 108


Slutpris
3 300 000 kr

Ådran— Huddinge

Drömmer du om att bo lantligt i ett energieffektivt hus och odla dina egna grönsaker?

Välkommen till Ådran ! Hit har familjer valt att flytta som uppskattar sjönära boende, nära naturen, fiske och milsvida vandringsleder.
Ådravägen 108 är som en välskött "mini bondgård" med en huvudbyggnad, två gästhus, hönsgård, växthus och flertalet odlingsbäddar. Har bor du helt insynsskyddat med en härlig utsikt. Fastigheten består av 40% trädgård och 60 % skog och berg. Här finns gott om möjligheter att fälla träd för vedeldning, odling för egna grönsaker och erbjuda "utflugna tonåringar" ett eget krypin i gästhusen. Vardagsrum med braskamin, sovrum plats för en dubbelsäng, badrum, arbetskök samt en matrums del. De stora terrassen som löper längs med huset har en härlig utsikt och nyttjas flitigt. Genom åren har säljaren renoverat huset för att skapa ett trivsamt och energieffektivt boende.

Närheten till busshållplatsen 200 meter är naturligtvis ett stort plus och till vattnet 300 meter. (Sommartid tar säljarna sina paddle boards under armen och går ner till vattnet).

Välkomna!


Boarea/biarea
55/25 kvm
Driftkostnad
31 887 kr/år
Tomtarea
2 946 kvm
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Såld
2022-11-07

Mäklarhuset Huddinge

Denna fritidshus på Ådravägen såldes av oss 2022-11-07. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Ådravägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.