Bergtoras Väg 25

Bergtoras Väg 25

Slutpris

2 350 000 kr


Glömsta— Huddinge

Bergtoras Väg 25


Slutpris
2 350 000 kr

Glömsta— Huddinge

Unikt boende i härliga Glömsta!

Varmt välkomna till denna bostadsrätt om totalt 33kvm! Här infinner sig snabbt känslan av att ha en egen minivilla.

I denna bostad erbjuds du förutom ett tilltalande läge även många vistelseplatser utomhus, där den personliga favoriten är altanen med utgång från vardagsrummet. Där möts man av en enastående utsikt, plats att samla vänner och familj samt plats för diverse odlingar om så önskas. Väl inne i bostaden möts du av ett välplanerat entréplan där vardagsrum och kök ligger i öppen planlösning med den enastående utsikten ständigt till förfogande. Här ryms mindre matbord, soffa och smart platsbyggd tv-bänk under den naturliga platsen för tvn. På entréplan återfinns även badrummet med bra storlek och vädringsfönster.

En trappa upp, på loftet, uppmärksammar man snabbt att takhöjden är tilltagen och ger ståhöjd. Du får med enkelhet plats med en säng och även annat möblemang om så önskas. Dessutom har du förrådet på övervåningen som smart har använts som klädkammare. Du ges även en egen parkeringsplats med elstolpe precis nedan bostaden.

Detta är helt enkelt ett boende för den kräsna som vill ha en boende med ett oslagbart läge som måste upplevas på plats!
Varmt välkomna på visning!


Boarea/biarea
21/12 kvm
Avgift
1 683 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2022-10-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.