Ekedals byväg 57 / Ekedal/Ådran / Huddinge

Fira midsommar i Ekedal

Slutpris
1 600 000 kr
Boarea
25 kvm
Driftkostnad
8 300 kr/år
Tomtarea
429 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-06-09
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Ekedals Byväg såldes av oss 2020-06-09. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Ekedals Byväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ekedal/Ådran är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett fantastiskt sommarboende är till salu i populära Ekedal. På en hörntomt mot ängarna har ägaren omsorgsfullt underhållit huset sedan 60-talet. Allrummet har en takhöjd upp till nock och ett loft för två bäddar, sovrum och ett kök med plats för allt du behöver. Stora fönsterpartier ut mot den fina trädgården med plana gräsytor. I försäljningen ingår allt lösöre såsom möbler, porslin och trädgårdsredskap.
Sommarvatten mellan 1 maj - 30 september. Gemensamt sanitetshus och föreningshus finns i området. Närhet till både buss och badsjö i Ådran. Ådran är ett fantastiskt område för dig som uppskattar skog och natur, men ändå vill ha närhet till buss och bekvämligheter. Möjlighet finns att tillträda huset innan midsommar. Välkomna på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Ådran

Ådran är ett trivsamt och lantligt område i Huddinge kommun. Här bor man med natur som närmsta granne och tillgänglighet finns året om till vackra sjön Ådran och härliga omgivningar.

Affärer och service

Ett flertal butikscentrum finns ca 15 minuter bilväg från Ådran vilka är Haninge C, Huddinge C och Länna handelsplats.

Sport och fritid

Området Ådran erbjuder en mångfald av aktiviteter och upplevelser. Skog med bär- och svampplockning, Ådrasjön med bad, fiske, kräftfiske, skridskoåkning, och båtliv (roddbåt) samt vedeldad bastuflotte att låna och midsommarfirande på festplatsen, I närheten ligger även naturreservatet Paradiset.

Kommunikationer

Busshållplats finns helt nära där linjen går mellan Huddinge centrum och Länna handelsplats.

Familjeliv

Förskolor och skolor finns närmast i Huddinge/Ballingsnäs.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.