Gretas Backe 2C

Gretas Backe 2C

Slutpris

1 800 000 kr


Huddinge

Gretas Backe 2C


Slutpris
1 800 000 kr

Huddinge

Stadsnära torp med egen trädgård och altan i härligt västerläge

I föreningen Fredriksdals trädgårdar finner du just nu en pärla till boende och möjligt sommarställe med närhet till Stockholms innerstad, där du kan förverkliga din trädgårdsdröm. Denna pärla är byggd 2015 vilket ger dig ett moderniserat och bekvämt boende i gammal stil i många år framöver. Här får du din egna trädgård att nyttja och trivas på. Läget är perfekt med en plan tomt och altanen vänd i väst med eftermiddags och kvällssol. Rummet har en imponerande takhöjd med fönster ända upp till tak för att öppna upp för maximalt ljusinsläpp. Här erbjuds en mycket trivsam oas med egen trädgård att njuta av och umgås på. Bra kommunikationer till stadens puls. Modernt och ljust kök med marmorskiva, både diskmaskin, tvättmaskin med inbyggd torktumlare. Kvadratsmart boende med ett stort loft om 13 kvm på övervåningen där du även finner ett av förvaringsutrymmena, finns även ett större förråd utanför huset där man har tillgång till ytterligare förvaring. På uppfarten finns plats för två bilar helt gratis.
Nyttjanderätt av tomten med goda odlingsmöjligheter med ett stort trädgårdsland samt ett flertal odlingslådor. Försluten samt öppen kompost och vattentunnor med utkast från båda stuprören för att kunna vattna även när torkan är framme. En trädgårdsdröm där du får möjligheten att odla dina egna ekologiska grönsaker! I trädgården växer bland annat persikoträd, äppelträd, körsbärsträd, vinranka, rabarber, solbrudar, stäppsalvia, ros, röd solhatt, strålrudbeckia, gräs som vajar rofyllt i vinden och flertalet örter som lockar till sig fjärilar, humlor och bin vilket skapar en atmosfär där livet kan frodas, en plast med förutsättningar för att få må riktigt bra i samklang med naturen!

Området ligger med närhet till naturreservatet Gömmaren där du finner fina grönområden och en sjö att bada i. Även nära till Huddinge centrum, Skärholmen, Kungens kurva och Södertörns högskola.

Välkommen hem!


Boarea/biarea
21/13 kvm
Avgift
1 576 kr/mån
Rum
1,5 rum (1 sovrum)
Våning
1.5
Såld
2023-08-16

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna lägenhet på Gretas Backe såldes av oss 2023-08-16. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Gretas Backe.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.