Skogshemsvägen 11

Skogshemsvägen 11

Slutpris

6 400 000 kr


Snättringe— Huddinge

Skogshemsvägen 11


Slutpris
6 400 000 kr

Snättringe— Huddinge

Attraktivt läge för hela familjen i Snättringe

Varmt välkomna till denna trevliga villa belägen i Snättringe på gränsen mot Fullersta. I de populära lugna villakvarteren finns här ett hem som ligger med promenadavstånd till alla de bekvämligheter som
vardagen och fritiden fylls av.

Villan är uppförd 1979 och är disponerad på två plan i soutteräng om hela 186 kvm. Huset har renoverats av nuvarande ägare de senaste åren inklusive badrum, kök och ytskikt.

Den generösa hallen erbjuder goda förvaringsmöjligheter som en separat klädkammare, platsbyggda garderober samt ett förrådsutrymme. På entréplan finner vi tre generösa sovrum varav ett lite mindre, ett gästrum samt ett helkaklat badrum. Allrummet är perfekt för tonåringarna som vill disponera sin del av huset.

På övre planet möts du av ljus och rymd och med fönster i två väderstreck. Det moderna köket med köksö bjuder in till matlagning och har gott om förvaring. Braskaminens centrala placering gör att du kan njuta av skenet både från vardagsrummet och matsalsdelen. På detta plan finns även en tvättstuga, ytterligare ett badrum samt ett sovrum. Härifrån nås både balkongen och huset generösa terrass.
Trädgården erbjuder både plana och lätt kuperade gräsytor. Sommartid när syrénen slår ut, bildar den en riktigt oas på husets baksida. Här kan både stora som små familjemedlemmar njuta och naturligtvis finns plats för en studsmatta här.

Snättringe är ett äldre inbott villaområde där de första villorna byggdes i början av 1900 talet. Gångavstånd till busshållplats, natur och strövområden inpå knuten är ofta ett av alla kriterier som en barnfamilj vill ha uppfyllda och allt finns i Snättringe. Skogshemsvägen gränsar mot Fullersta som erbjuder en av Huddinges bästa grundskolor ( Källbrinksskolan). Populärt område är kring naturreservat med sjön Gömmaren. I området finns även Källbrinks IP där många friidrottstävlingar avgjorts. Kring området finns tennisbanor och fotbollsplaner. Även ett elljusspår finns här. Området har flera förskolor, grundskolor och närhet till tre gymnasieskolor.​

Välkomna till Skogshemsvägen


Boarea/biarea
141/45 kvm
Driftkostnad
47 068 kr/år
Tomtarea
655 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2023-05-31

Mäklarhuset Huddinge

Denna villa på Skogshemsvägen såldes av oss 2023-05-31. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Skogshemsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.