Terapivägen 18e / Flemingsberg / Huddinge

Genomgående tvårumslägenhet med milsvid utsikt!

Slutpris
1 660 000 kr
Boarea
44 kvm
Avgift
3 076 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
11 (12 i lgh uttdrag) (Hiss finns)
Såld
2020-10-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på terapivägen såldes av oss 2020-10-21. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på terapivägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Flemingsberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I denna bostadsrätt med ett högt fritt läge och välplanerade kvadratmeter kan du trivas många år framöver.

Du ges nu chansen att förvärva en välhållen bostad med fantastiskt ljusinsläpp , inglasad balkong och milsvid utsikt. Bostaden erbjuder ett stort vardagsrum med utgång till bostadens balkong som vetter mot grönområden och har noll insyn, det finns också ett sovrum med gott om förvaringsmöjligheter i de många garderoberna och en trevlig utsikt mot gemensamhetsområden. I bostadens badrum finns wc, handfat med överhängande skåp samt badkar. I kokvrån finns en tvådelad kyl och frys, spis, ugn, samt diskho. Med andra ord, allt som kan tänkas behövas.

Gångavstånd till bussar och pendeltåget. Till Stockholm C tar det ca 20 minuter. I Flemingsbergs C ett flertal fik, restauranger och en stor matbutik. Hjärtligt välkomna.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Flemingsberg

Flemingsberg är ett mycket expansivt område och det nya centrumet stod nyligen klart med många livsmedelsbutiker och affärer. Det är gångavstånd till dels pendeltåg och bussar, dels till Karolinska Universitetssjukhuset och Södertörns högskola.

Affärer och Restauranger

Flemingsbergs affärscentrum ligger i hjärtat av området, mitt emot Huddinge sjukhus. Här finns mataffär, tobaksaffär, blomsterbutik, snabbmatsrestauranger, posten m.m.

Sport och fritid runt hörnet

Visättra sportcenter med konstfrusen ishockeyrink, fotbollsplaner, tennisbanor, promenadvägar och andra aktiviteter som lockar både ung och gammal sommar som vinter. Flemingsberg har både belysta skidspår och motionsspår i omväxlande terräng och Sörmlandsleden går förbi i skogen vid Visättra sportcenter. Även Sverigeleden, som är en cykelled går genom Flemingsberg bakom Karolinska Universitetssjukhuset, på vägar med lite biltrafik. Flottsbro friluftsområde ligger i Flemingsbergs kommundel. Flottsbro är känt för sin alpina skidbacke vintertid. Bad, stuguthyrning, camping och mountainbikebanor sommartid.

Kommunikation

Flemingsberg är lätt att nå. Från Stockholm Central tar det 18 minuter. Många fjärrtåg stannar i Flemingsberg, som dessutom ligger bra till mellan Arlanda och Skavsta.

Familjeliv - skolor och barnomsorg

Två förskolor finns, den ena mellan Terapivägen 12 B och C och den andra mellan Terapivägen 18 A och B. Annerstaskolan, åk F-9 finns i området.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.