Slingerstigen 58

Slingerstigen 58

Slutpris

4 200 000 kr


Klacknäset Björkvik— Ingarö— Värmdö

Slingerstigen 58


Slutpris
4 200 000 kr

Klacknäset Björkvik— Ingarö— Värmdö

200 meter till havet och badstrand!

Här bor du med 200 meter till havet! Trivsamt och nyligen renoverat enplanshus på ca 120 kvm om 5 rok på plan och insynsskyddad tomt. Huset är välplanerat med hall med plats för ytterkläder, kök i vinkel med matplats vid fönster, vardagsrum med stora fönster ut mot trädgården och öppen spis med kassett, 4 rymliga sovrum och 2 helkaklade badrum med dusch varav det ena har tvättpelare. Plan och lättskött tomt med stor trädäckad altan och utomhus-spa samt gräsmatta för lek och en friggebod. Mycket nära till områdets egna barnvänliga sandstrand. Närmsta busshållplats alldeles bakom huset med bra kommunikationer till Slussen. Här bor du med naturreservat, vackra promenadstråk och badstränder inpå knuten. Välkommen till Ingarö!


Boarea
120 kvm
Driftkostnad
36 242 kr/år
Tomtarea
466 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-02-04

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.