Merkuriusvägen 14

Merkuriusvägen 14


Skälby— Järfälla

Merkuriusvägen 14



Skälby— Järfälla

Charmigt 60-tals hus på lugn återvändsgata!

I ett lugnt och familjärt område har ni just nu chansen att förvärva denna bostad i barnvänliga och populära Skälby. Merkuriusvägen 14 är ett hus med välbevarad originalcharm och mycket karaktär. Här bor man med generösa och gästvänliga sällskapsutrymmen både inne och ute.

Med en ljus och öppen entré välkomnas ni in i ett hus med ett smakfullt och platsbyggt kök med bra förvaring samt goda arbetsytor. Här finns modern utrustning så som vinkyl och induktionshäll. I direkt anslutning till köket finns ett generöst matrum med stort glasparti som ger ett härligt ljusinsläpp. Här finns två sovrum som vetter ut mot husets trädgård. Från master bedroom når ni ut till en generös balkong i västerläge med ljuvlig kvällssol. Här finns plats för både odlingar och loungemöbel. Vidare på detta plan finns ett helkaklat badrum samt klädkammare. En trappa ned möts vi av ett rymlig vardagsrum med en vacker öppenspis samt goda utrymmen för soffgrupp. Här finner vi vägen ut till husets altan där ni utan problem kan duka upp långbordet om gästerna blir många. I anslutning till vardagsrummet finns ytterligare ett sovrum samt en WC. På detta plan finns det bra med förvaring i stort utrymme som idag disponeras som förråd/hobbyrum samt under trapp. Här finns även en rymlig tvättstuga.

En tät häck skapar ett insynsskydd mot norr- och väster och i övrigt finner ni en häck som ramar in fastigheten. Trädgården är ett eget paradis för både stora och små, med uteplats, odlingar och fruktträd. Det finns även en stor altan med gott om plats för utomhusmöblemang samt grill. Plats för bil finns i garagelänga alternativt längs med gatan. Här bor ni på lugn återvändsgata med gångavstånd till barnomsorg, lekplatser och några kilometer finns Mälaren med vackra promenadstråk. En kort biltur bort finner ni växande Barkarbystaden med all tänkbar service.

Välkommen att kontakta mig för mer information.
Med vänliga hälsningar, Denise Hägerstrand Mäklarhuset 0732319103


Boarea/biarea
98/33 kvm
Driftkostnad
26 406 kr/år
Tomtarea
384 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2023-06-09

Mäklarhuset Järfälla

Denna villa på Merkuriusvägen såldes av oss 2023-06-09. Se alla våra försäljningar i Järfälla samt även på Merkuriusvägen.

Boka värdering
Denise Hägerstrand, ansvarig mäklare i Järfälla

Denise Hägerstrand

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.