Blixtvägen 6

Blixtvägen 6

Slutpris

7 610 000 kr


Berghem— Järfälla

Blixtvägen 6


Slutpris
7 610 000 kr

Berghem— Järfälla

Familjevilla med stor tomt!

Varmt välkommen till Blixtvägen 6!
I ett lugnt och familjärt område har ni just nu chansen att förvärva denna familjevilla i barnvänliga och populära Berghem.

Husets entréplan har en ljus välkomnande hall med snygg förvaring i form av skjutdörrsgarderob. Direkt till höger finner vi det moderna köket med snygga materialval och maskinel utrustning samt bra förvaring och arbetsytor. Köket öppnar sig mot ett rymligt vardagsrum/matsal i öppen planlösning med plats för både soff- och matgrupp med stort fönsterparti samt utgång till den trädäckade altanen där många kvällar kan spenderas. En halv trappa ner finner vi ett all rum och ett stort sovrum med fönster som vetter mot grönskande trädgårdstomt. På detta våningsplan finns även dörr ut till garage och förråd. Det nedre planet erbjuder en trevlig planlösning med tre sovrum med plats för större säng och goda förvaringsmöjligheter. Här finns även en tvättstuga, klädkammare samt helkaklat badrum med bastu. På detta våningsplan kan du njuta av en värmande bastu eller ta dig ut på den härliga altanen.

Unikt för denna bostad är den fina trädgårdstomt med fruktträd och trevliga sällskapsytor. Garage med motordriven port. Här finns plats för bil samt goda förvaringsmöjligheter.

Här bor du i ett populärt och barnvänligt område nära förskolor, skolor, lekplatser, kommunikationer och natur. På endast några minuters bilfärd bort finner ni IKEA, Stockholm Quality Outlet samt E18. Med pendeltåg från Jakobsberg station tar du dig till Stockholm City på ca 20 min.

Välkommen att kontakta mig för mer information.
Med vänliga hälsningar, Denise Hägerstrand Mäklarhuset 0732319103


Boarea/biarea
155/46 kvm
Driftkostnad
28 389 kr/år
Tomtarea
1 048 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2022-09-14

Mäklarhuset Järfälla

Denna villa på Blixtvägen såldes av oss 2022-09-14. Se alla våra försäljningar i Järfälla samt även på Blixtvägen.

Boka värdering
Denise Hägerstrand, ansvarig mäklare i Järfälla

Denise Hägerstrand

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.