Filarvägen 3, 3 tr

Filarvägen 3, 3 tr

Slutpris

2 000 000 kr


Kallhäll— Järfälla

Filarvägen 3, 3 tr


Slutpris
2 000 000 kr

Kallhäll— Järfälla

Äntligen bostaden med läget du väntat på!

NYTT PRIS OCH NY VISNING! Äntligen, läget du väntat på! På Filarvägen 3, 3 tr upp med vacker utsikt över Mälaren och grönska får du chansen att bo som du alltid drömt om! Bostaden är välvårdad men går med enkla medel uppgradera till modern stil. Ljust och praktiskt kök med matplats intill fönstret och fin vy, charmigt badrum med badkar, lättmöblerat vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen med vacker utsikt över Mälaren där solen kan avnjutas i väst. Gediget sovrum med plats för dubbelsäng, klädkammare med god förvaringsplats. Närhet till föreningens parkering. Till samtliga lägenheter hör ett källarförråd och en matkällare, hiss i huset ända ned till källaren samt tvättstuga bara tre porter bort.

BRF Kallhällshus nr 1- Solid och populär förening som förvaltats av riksbyggen med närhet till Kallhälls Centrum. På bekväma avstånd når du centrum med välsorterade butiker med ett bra utbud av livsmedel, restauranger, apotek, blomsterbutik, café m.m. Föreningen har belåningsgrad om låga 1 735 kr i lån/kvm (årsredovisning 2019) och goda intäkter, dessutom har byggnaderna i föreningen förädlats väl genom åren med renoveringar. Fridfull omgivning av natur och vatten, pendeltåg och busstation nås på 5 minuters gångavstånd och det tar ca 25 minuter in till Stockholm Central, E-18 nås på ca 10 minuter både norr- och södergående.
Läs mer om föreningen på https://www.kallhallshus.se/

Flexibelt tillträde, varmt välkomna att anmäla er till visningen!


Boarea
56 kvm
Avgift
3 494 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-02-01

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Filarvägen såldes av oss 2021-02-01. Se alla våra försäljningar i Järfälla samt även på Filarvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.