Geografivägen 19

Geografivägen 19

Slutpris

6 410 000 kr


Vattmyra— Järfälla

Geografivägen 19


Slutpris
6 410 000 kr

Vattmyra— Järfälla

Familjevilla med barnvänlig tomt och solceller!

Välkommen till denna barnvänliga pärla mitt i idylliska Vattmyra.
Detta är ett hus att trivas i med en rymlig altan i bästa solläge. I den härliga trädgården kan du på sommaren njuta av jordgubbar samt egna vindruvor. På våren möts du även av ett vackert blommande bigarråträd. Här finns även plats för barnen att leka tryggt och skyddat från vägar. Bra förvaring i form av förråd. Huset är välskött med nymålad fasad, på taket hittar du något så unikt som solceller, vilket verkligen bidrar till låga elkostnader och fördelaktiga gröna bostadslån.
När du bosätter dig i Vattmyra har du närhet till det mesta så som förskolor, skolor, affärer, restauranger. Med en kort promenad når du även pendeltåget som tar dig till centrala Stockholm på bara 18 minuter. Om du är i behov av bil så finns det gott om utrymme på uppfarten. Bara några minuter från huset finns även expansiva Barkarbystaden med dess shopping, restaurangutbud och service. Vill du heller njuta av grönområden och skog så har du enbart 2 minuters promenad till ”tallskogen” som tar dig vidare till både Järvafältets naturreservat och området nere vid Mälarens vatten.


Boarea/biarea
130/5 kvm
Driftkostnad
25 200 kr/år
Tomtarea
719 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-04-26

Mäklarhuset Järfälla

Denna villa på Geografivägen såldes av oss 2022-04-26. Se alla våra försäljningar i Järfälla samt även på Geografivägen.

Boka värdering
Denise Hägerstrand, assisterande mäklare i Järfälla

Denise Hägerstrand

Assisterande mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.