Ishockeyvägen 18 / Viksjö / Järfälla

Trevligt kedjehus på lugn återvändsgata i populära Viksjö!

Slutpris
5 350 000 kr
Boarea
163 kvm
Driftkostnad
37 900 kr/år
Tomtarea
514 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-09-17
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på ishockeyvägen såldes av oss 2020-09-17. Se alla våra försäljningar i Järfälla samt även på ishockeyvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Viksjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta trevliga kedjehus på lugn återvändsgata i populära Viksjö! Huset har en boarea om hela 163 kvm. På entréplan finns välkomnande hall, stort kök, vardagsrum, rymligt sovrum, badrum samt tvättstuga. På övre plan finns tre bra sovrum, stort allrum samt nyrenoverat badrum (2020). Ny luft/luftvärmepump samt ny frånluftsvärmepump installerades 2020. Lättskött tomt om 514 kvm med uteplats både på husets framsida samt baksida. Bredvid entrén finns garage samt förråd. Från Ishockeyvägen 18 har man gångavstånd till förskolor, skolor samt övrig service. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten