Järfällavägen 96b, vån 2

Järfällavägen 96b, vån 2

Slutpris

1 975 000 kr


Söderdalen— Järfälla

Järfällavägen 96b, vån 2


Slutpris
1 975 000 kr

Söderdalen— Järfälla

Trivsam två med balkong i populära Söderdalen!

Varmt välkomna till denna tvåa i stilrent skick med exklusiva materialval av högsta kvalité! Bostaden erbjuder öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger möjlighet till sociala ytor och umgänge. Från vardagsrummet når du lägenhetens trevliga och rymliga balkong som vetter mot innergården. Lägenheten har dessutom ett sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring i praktisk platsbyggd garderob med skjutdörrar. Det stilrena badrummet är helkaklat och har kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Genomgående har lägenheten parkettgolv och ljusa väggar. Till lägenheten hör ett förråd.

En promenad bort når du Jakobsbergs centrum med ett stort serviceutbud. Barkarby Handelsplats har du på andra sidan E18. Med cykel når man Järvafältets naturområde på ca 15 min, underbara Mälaren finns också i närheten. Ett stenkast från lägenheten finns bussen som tar dig till Jakobsbergsstation på 8 minuter. Kommunal kommunikation nås ifrån Jakobsbergs busstation, här finns även pendeltågsstation som tar dig till Stockholms C på cirka 20 minuter. Välkommen att anmäla dig till visningen!


Boarea
46 kvm
Avgift
2 853 kr/mån
Rum
2 rum
Såld
2020-11-10

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.