Österdalsvägen 52 C / Skälby / Järfälla

Fin 1:a möjlig 2:a i Skälby!

Slutpris
1 695 000 kr
Boarea
47.7 kvm
Avgift
3 030 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 2 (Hiss finns)
Såld
2020-04-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Österdalsvägen såldes av oss 2020-04-07. Se alla våra försäljningar i Järfälla samt även på Österdalsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skälby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

VISAS SÖNDAG 5/4! Här med lugnt läge i Skälby finns en mycket fin och trevlig 1:a som med enkla medel kan bli till en 2:a. Lägenheten ligger med en härlig uteplats i syd/ostläge. Ljust kök med bardisk mot vardagsrummet. Delvis kaklat stort badrum med plats för tvättmaskin. Klädkammare finns samt ett förråd intilliggande i porten. Välkommen att se denna mycket trevliga lägenhet!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.