Rågången 124

Rågången 124

Slutpris

4 850 000 kr


Viksjö - Järfälla— Järfälla

Rågången 124


Slutpris
4 850 000 kr

Viksjö - Järfälla— Järfälla

Fantastiskt radhus med soldränkt tomt

In i hallen kliver vi in på ett värmegolv i grått klinkers. Vidare tar vi oss in i det vardagsrummet ljust målade väggar och infällda spotlights i taket vilket bidrar med en härlig känsla. Detta rum rymmer både soffgrupp och matgrupp. Vardagsrummet ligger i linje med köket som har bra förvaringsmöjligheter i form av både skåp och lådor i vitt. I köket finns även bra med arbetsyta i form av både en lång köksbänk i trälaminat och en vacker köksö. Även köket har infällda spotlights och utrustad med spishäll, ugn, diskmaskin, dubbel diskho, kyl och frys. Från kök finner vi utgången till bostaden baksida med en soldränkt trädäckad altan i söderläge. Halva altanen befinner sig under tak som är utrustad med infravärme. På entréplan finns även en tvättstuga som har både tvättmaskin, torktumlare, tvättho, arbetsbänk och varmvattenberedare. Renoverad WC från 2013 med svart klinkergolv och vitmålade väggar. Utrustad med WC, handfat, kommod, spegel och skåp för enklare förvaring.

På övervåningen finns det tre rymliga sovrum. I sovrum 1 har vi ljust målade väggar och plats för säng. Från detta sovrum får vi ett fint ljusinsläpp av fönster som vetter mot framsida samt klädkammare som ger möjligheten till snygg och praktisk klädförvaring. Sovrum 2 är det största sovrummet som rymmer en dubbelsäng. Rummet är ljust målat och har en snygg ekparkett på golv. Även detta rum har en egen klädkammare och från detta sovrum finns en utgång till bostadens balkong i härligt söderläge. Sovrum 3 fick nya ytskick 2021 i form av nymålade väggar i en ljus nyans samt en härlig heltäckningsmatta. Även detta rum har ett fönster som vetter ut mot baksidan med egen utgång till balkongen. Här finns plats för säng, förvaring och övrigt möblemang. På övre plan finner vi även ett rymligt helkaklat badrum med grått klinkers på golv och vita kakelplattor på väggarna. Badrummet är utrustad med WC, badkar, handdukstork, handfat med kommod samt spotlight i taket. Mindre rum med möjlighet till hemmakontor eller större klädkammare finns även på detta plan


Senaste renoveringar:
2008 Helkaklat badrum
2014 Renovering av kök
2016 Hall, trapp samt övre hall målades om
2016 Ommålning av fasad mot sida i söderläge samt nya spjälor till balkongräcke. Även från målades.
2020 Ny spishäll
2021 Ny Tvätt-och diskmaskin
2021 Ny trall balkong

Baseras på information från säljarna.


Boarea
129 kvm
Driftkostnad
28 000 kr/år
Tomtarea
238 kvm
Såld
2021-05-31

Mäklarhuset Järfälla

Denna radhus på Rågången såldes av oss 2021-05-31. Se alla våra försäljningar i Järfälla samt även på Rågången.

Boka värdering
Denise Hägerstrand, ansvarig mäklare i Järfälla

Denise Hägerstrand

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.