Sunnanvindsgränd 87

Sunnanvindsgränd 87

Slutpris

2 750 000 kr


Berghem— Järfälla

Sunnanvindsgränd 87


Slutpris
2 750 000 kr

Berghem— Järfälla

Bostad med radhuskänsla i ett omtyckt och barnvänligt område!

Varmt välkomna till Sunnanvindsgränd 87 - den perfekta familjebostaden med mysig radhuskänsla!

Vi välkomnas in till bostaden via den mysiga uteplatsen på framsidan. Innanför dörren nås vi av en rymlig hall med goda avhängningmöjligheter samt bra förvaring i intilliggande klädkammare/förråd. Hallen leder er en trappa upp när ni möts av ett stort kök med plats för hela familjen att avnjuta goda middagar. Stort ljust kök med väldigt bra förvaring och rejäla arbetsytor. Fullutrustat med kyl, frys, diskmaskin, spishäll, köksfläkt samt ugn och micro i arbetshöjd. Vardagsrummet ligger i delvis öppen planlösning mot köket skapar möjlighet för härligt socialt umgänge.

Bostaden erbjuder tre väl tilltagna sovrum. Det mindre sovrummet ligger intill vardagsrummet och funkar perfekt som barnrum eller kontor för er som jobbar hemma! Här finns även utgången till den inglasade balkongen som suddar ut gränsen mellan ute och inne och ger dig extra tid att ta vara på de sköna sensommarkvällarna! Intill köket finns ytterligare ett sovrum som rymmer både säng, nattduksbord samt skrivbordshörna om så önskas. Master bedroom är ljust och rymmer både dubbelsäng, sängbord och garderob. Intill ligger det mindre badrummet som är utrustat med WC, handfat, spegelskåp med belysning samt dusch. Dessutom finns en större badrum med hotellkänsla, renoverat 2019. Utrustat med WC, handfatskommod, bubbelbadkar, spegel med belysning, handdukstork, kombinerad tvättmaskin & torktumlare samt underliggande golvvärme.

Här bor ni i lugna och barnvänliga Berghem, endast en kort promenad från skolor, förskolor samt kommunikationer. Dessutom ligger naturreservatet Järvafältet runt knuten. HSB Brf Nydal är en populär förening med god ekonomi, uthyrningslägenhet, festlokal, gym och bastu. Du tar dig till Stockholm City på ca 30 minuter med buss och pendeltåg. Detta är en bostad att trivas i!

Varmt välkommen på visning!
Moa Örnberg
Mäklarhuset
073-231 38 04


Boarea
79 kvm
Avgift
5 242 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-11-02

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Sunnanvindsgränd såldes av oss 2021-11-02. Se alla våra försäljningar i Järfälla samt även på Sunnanvindsgränd.

Boka värdering
Moa Örnberg, ansvarig mäklare i Vällingby-Hässelby

Moa Örnberg

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.