Axvallsvägen 45 / Björkhagen / Johanneshov / Stockholm

Axvallsvägen 45 - Björkhagen

Slutpris
2 450 000 kr
Referensnummer
117 288
Boarea
59 kvm
Avgift
2 642 kr/mån
Såld
2014-07-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Axvallsvägen 45 såldes av oss 2014-07-06. Se alla våra försäljningar i Johanneshov

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björkhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna fräscha och rymliga lägenhet med balkong i bästa sydvästläge. Välplanerat kök med gott om arbetsytor. Stort vardagsrum med plats för både soffgrupp samt matsalsbord. Ljust och bra sovrum. Fräscht Badrum med tvättmaskin. Stabil förening med mycket låg avgift.

Björkhagen är ett populärt område med det fridfulla och härliga Nackareservatet precis runt hörnet. I Nackareservatet finns det löparspår, utomhusgym, badplats, golfbana och vacker natur. I närområdet finns det ett centrum med livsmedelsaffär, vårdcentral, bibliotek mm. Till tunnelbanan promenerar man på cirka 5 minuter. Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.