Axvallsvägen 45a

Axvallsvägen 45a


Björkhagen / Hammarbyhöjden— Johanneshov— Stockholm

Axvallsvägen 45aBjörkhagen / Hammarbyhöjden— Johanneshov— Stockholm

Modern trerumslägenhet på markplan med egen uteplats, brf med mkt god ekonomi!

Välkommen till denna underbara trerumslägenhet, där stilrena och moderna ytskikt genomsyrar hela bostaden. Med sitt bekväma markläge och en rymlig uteplats blir detta verkligen ditt egna lilla paradis! Ett utmärkt planerat boende om 61 kvm som disponeras genom generöst kök utrustat med moderna apparater och en stilfull design. Här kan du laga läckra måltider och bjuda in vänner och familj till kulinariska äventyr. Vardagsrummet är utformat med en balans mellan komfort och stil. En bekväm soffgrupp och sittplatser är strategiskt placerade för att främja samtal och umgänge. Mjuka, varma färger och textilier skapar en inbjudande atmosfär, medan belysningen är noggrant vald för att skapa den rätta stämningen, vare sig det är för avslappning efter en lång dag eller för att skapa en mysig atmosfär för familjemiddagar, matplatsen är smidigt integrerad i vardagsrumsmiljön. Lägenheten inrymmer två rogivande sovrum med goda förvaringsmöjligheter, vilket ger dig generöst med utrymme för både boende, arbete och avkoppling. Det är det ultimata valet för små familjer, par eller ensamstående som värdesätter extra utrymme och komfort.

Lägenheten är belägen i ett attraktivt område med närhet till allt du behöver. Skolor, affärer, kollektivtrafik och grönområden, att välja bostad nära Nackareservatet innebär att integrera naturen i vardagen. Med omgivande skogar, vackra vatten och många vandringsleder blir det en naturnära livsstil. Många gröna oaser ger möjligheter för avkoppling, jogging eller picknick. Den friska luften och lugnet i reservatet skapar en harmonisk atmosfär och erbjuder en paus från stadens puls. Utöver naturen erbjuder området också en gemenskap med likasinnade naturälskare. Det är en investering i både fysisk och mental välbefinnande att bo nära Nackareservatet, där varje dag ger möjlighet till en paus och återhämtning i det naturliga och vackra området.

Välkommen på visning!


Boarea
61 kvm
Avgift
3 556 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
BV (Hiss finns ej)
Såld
2024-01-05

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Axvallsvägen såldes av oss 2024-01-05. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Axvallsvägen.

Boka värdering
Rikard Billborn
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad