Bildhuggarvägen 11

Bildhuggarvägen 11

Slutpris

4 200 000 kr


Globen / Gullmarsplan— Johanneshov— Stockholm

Bildhuggarvägen 11


Slutpris
4 200 000 kr

Globen / Gullmarsplan— Johanneshov— Stockholm

Brf äger marken. Gavel. Balkong. Nyrenoverat badrum. Modernt kök. Två stora sovrum. Nära tricken.

Ditt framtida drömhem – lugnt och nära händelsernas centrum!

Gavelbostad är något extra. Fönster i tre väderstreck blir naturligt mer ljus och rymden känns påtaglig. Dessutom ett modernt hem där badrum är nyligen renoverat med ett skandinaviskt rent uttryck som inspiration. Köket har en tidlös finish i det vita och en karismatisk bänkskiva i sten. Rummet intill köket kan utgöra matrum eller som idag ett bra sovrum. Köket blir matkonstnärens utgångsläge och i vardagsrummet får det stora sällskapet plats att samlas över middag och samtal. Bägge sovrummen är stora nog att utgöra vuxensovrummet. Det större sovrummet kan enkelt husera dubbelsäng, våningssäng eller två golvstående sängar i varsin ände. Barn varannan vecka - inga problem.
Bostaden känns väldigt ljus tack vare ljusflödet och planlösningen där kök, vardagsrum, matplats och balkong gränsar till varandra. Det blir utmärkta ytor för socialt umgänge, oavsett om det är vardagsmys eller festliga tillställningar, så är detta hemmet som anpassar sig efter tillfället.

Lugnt läge med närhet till nästan allt. Lugnt område och närhet till händelsernas centrum. Uppfriskande promenader till de närliggande lekparkerna, närheten till Nackareservatet och Årstaviken, eller utnyttja de utmärkta kommunikationsmöjligheterna med tillgång till trickens (stockholmsslang för tunnelbana) alla gröna linjer, tvärbanan och flertalet busslinjer.

Slutsatsen blir att denna bostad utgör en mycket bra kombination av komfort, stil och praktiskt läge. Perfekt för dig som söker ett hem där varje detalj är genomtänkt och där livskvalitet står i fokus.

Ditt nästa steg är ett steget mot ditt nya hem!


Boarea
60 kvm
Avgift
4 240 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-01-23

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Bildhuggarvägen såldes av oss 2024-01-23. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Bildhuggarvägen.

Boka värdering

Erik Åkerberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.