Finn Malmgrens väg 53 / Hammarbyhöjden / Johanneshov / Stockholm

Charmig trea med funkiskök i toppskick!

Slutpris
3 440 000 kr
Boarea
63 kvm
Avgift
3 816 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-11-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Finn Malmgrens Väg såldes av oss 2018-11-30. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Finn Malmgrens Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarbyhöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Hjärtligt välkommen till denna väl planerade 3:a belägen på attraktiv adress högst upp i fastighet. Här presenteras en lägenhet med ljusa ytskikt och vackra trägolv om 63 kvm. En lägenhet som erbjuder två rymliga sovrum med utmärkta förvaringsmöjligheter, ett vardagsrum med ett gediget ljusinsläpp via generöst fönsterparti. Renoverat funkiskök i toppskick, med ljus skåpsinredning i originalstil, goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Köket har fönster mot lummig baksida. Möblerbar hall med avhängningsmöjligheter som gränsar till badrum med badkar.

Här bor Ni i stabil bostadsrättsförening med låg skuldsättningsgrad och närhet till såväl allmänna kommunikationer samt Nackareservatet med löparspår och natursköna promenadstråk precis runt husknuten!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration