Finn Malmgrens Väg 2A

Finn Malmgrens Väg 2A

Slutpris

4 720 000 kr


Hammarbyhöjden— Johanneshov— Stockholm

Finn Malmgrens Väg 2A


Slutpris
4 720 000 kr

Hammarbyhöjden— Johanneshov— Stockholm

Nyligen producerad trea med underbar, charmig och ljus balkong

Här välkomnas du in i en nyligen nyproducerad trea på andra våningen där väldisponerade ytor samspelar med modern funktion på bästa sätt. Här kan du njuta av en underbar, charmig och ljus balkong med trätrall, lättmöblerade ytor och sol hela dagen. Lägenhetens yta om 77 kvadratmeter ger goda förutsättningar för en barnfamilj eller familjen som längtar efter mer utrymme men ändå vill bo kvar i stan att verkligen trivas.

Den inbjudande, välplanerade och lättmöblerade hallen ger ett hemtrevligt intryck av bostaden. Vidare finns ett öppet, välplanerat och lättmöblerat vardagsrum samt ett stort, socialt och modernt kök med påkostade material, bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, stora fönster och rejäl köksbänk. Det större sovrummet är stort, rogivande och harmoniskt och har utmärkta förvaringsmöjligheter, fint ljusinsläpp och plats för stor säng. Utöver det finns ett mindre sovrum som kan nyttjas som exempelvis barnrum, gästrum eller kontor. Badrummet är stort, fräscht och påkostat med toalett, dusch, kommod, badrumsskåp, tvättmaskin, torktumlare och handfat. Dessutom har bostaden en praktisk, fräsch och fin gästtoalett.

Att ha balkong i lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en underbar, charmig och ljus balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder trätrall, lättmöblerade ytor och sol hela dagen.

Här bor du vid ett av Hammarbyhöjdens bästa lägen, med Nackareservatet inom gångavstånd. Hammarby Sjöstad ligger en promenad bort och Södermalm finns en bit bort från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Johanneshov/Hammarbyhöjden har att erbjuda.
Vi ses på visningen!


Boarea
77 kvm
Avgift
4 812 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2020-01-23

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Finn Malmgrens Väg såldes av oss 2020-01-23. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Finn Malmgrens Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.