Finn Malmgrens Väg 2a

Finn Malmgrens Väg 2a

Slutpris

5 150 000 kr


Hammarbyhöjden— Johanneshov— Stockholm

Finn Malmgrens Väg 2a


Slutpris
5 150 000 kr

Hammarbyhöjden— Johanneshov— Stockholm

Underbar 3:a i toppskick - Gavelläge - Inglasad balkong i bästa sydvästläge!

Fin 3:a i toppskick med stor inglasad balkong som ger soltimmar från eftermiddag till solnedgång. Rogivande och ljusa färger, fina golv och ett stilrent kök som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet. Praktisk köksö med sittplatser och ytterligare förvaring. Vardagsrummet känns spatiöst, ljust och ger plats för såväl soffgrupp och mediamöblemang som matbord för stora sällskap.

Tilltalande planlösning med sociala sällskapsytor och genomgående ljusflöde som skänker härlig rymd. Ett underbart hem där varje kvadrat tjänar sin fulla rätt. Avskild sovrumsdel med två tilltagna sovrum samt ett påkostat badrum med praktisk tvättbänk samt separat gäst WC.

Utmärkt förvaring i flertalet garderober gör detta till ett mycket funktionellt och familjärt hem.

Att ha balkong i lägenheten är något som många drömmer om. Här finns en underbar, mysig och stor balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen är inglasad och nås från vardagsrummet.

Här bor du vid ett av Hammarbyhöjdens bästa lägen, med Nackareservatet, t-bana och Coop inom gångavstånd. Hammarby Sjöstad ligger en promenad bort och Södermalm finns en bit bort från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Johanneshov/ Hammarbyhöjden har att erbjuda.

Välkomna!


Boarea
77 kvm
Avgift
5 284 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2023-01-09

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Finn Malmgrens Väg såldes av oss 2023-01-09. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Finn Malmgrens Väg.

Boka värdering

Zolle Baleng

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, kurdiska, persiska ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.