Fyrskeppsvägen 33 / Kärrtorp / Johanneshov / STOCKHOLM

Underbar funkistrea högst upp med balkong i söderläge!

Slutpris
3 500 000 kr
Boarea
73 kvm
Avgift
4 457 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-02-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fyrskeppsvägen såldes av oss 2017-02-08. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Fyrskeppsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kärrtorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Attraktiv trea på 73 ljusa och yteffektiva kvm med eftertraktat läge i Kärrtorp som är genomgående smakfullt renoverad med stor känsla för byggåret där många av de fina originaldetaljerna finns bevarade.
Lägenheten har ett utmärkt planerat kök med stilfull skåpsinredning. Köket är rikligt maskinellt utrustat och erbjuder upplysta arbetsytor samt förvaringsmöjligheter. Matplats för större sällskap invid fönster mot Nytorps gärde.
Här erbjuds två väl tilltagna sovrum med plats för dubbelsäng med goda förvaringsmöjligheter. Ljus och välkomnande hall med avhängningsmöjligheter i garderober samt rymlig klädkammare. Badrummet renoverades i samband med stambytet.

I närområdet finns populära Nytorpsbadet, utegym, caféer samt Nackareservatets motionsspår, badsjöar och golfbana.
På promenadavstånd från lägenheten ligger tunnelbanestationer: Sandsborg och Blåsut med varierande utbud av servicebutiker, livsmedelsaffärer.
Med tunnelbana från Sandsborg är du på Skanstull på 8 min.
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration