Lidköpingsvägen 32 / Hammarbyhöjden / Johanneshov / Stockholm

Lidköpingsvägen 32 - Lugnt & Attraktivt Läge!

Slutpris
2 350 000 kr
Boarea
44 kvm
Avgift
2 601 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
0 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-07-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lidköpingsvägen såldes av oss 2019-07-19. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Lidköpingsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarbyhöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med attraktivt läge i Hammarbyhöjden finner du denna trevliga 1,5:a om 44 kvm. Här erbjuds en lägenhet med studiokänsla med stora fönsterpartier och 2,65 m i takhöjd. Lägenheten är belägen en halvtrappa ner i fastighet med sutterängläge!

En lägenhet med ett väl tilltaget allrum som rymmer såväl sängplats som vardagsrumsmöblemang helt utan problem. Allrum med generösa fönsterpartier med djupa nischer i sten ut mot lummig baksida i söderläge. Kök med rikligt av förvaringsmöjligheter i vit skåpsinredning samt arbetsytor i rostfritt. Matplats intill fönsterparti mot lummig grönska för 2-3 personer. Generöst badrum med badkar med duschmöjligheter. Bo på lugn gata i stabil bostadsrättsförening med närhet till allmänna kommunikationer och Hammarbyhöjdens servicebutiker samt fina promenadstråk.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration