Paternostervägen 54 / Hammarbyhöjden / Johanneshov / Stockholm

Paternostervägen 54 - Hammarbyhöjden

Slutpris
1 400 000 kr
Referensnummer
111 452
Boarea
17 kvm
Avgift
1 582 kr/mån
Såld
2014-08-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Paternostervägen 54 såldes av oss 2014-08-15. Se alla våra försäljningar i Johanneshov

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarbyhöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välplanerade etta om 17 kvm belägen på attraktiva Paternostervägen, i hjärtat av Hammarbyhöjden. Lägenheten rymmer ett stambytt och renoverat badrum, kokvrå och ett välplanerat allrum. Detta boende passar både som studentlägenhet samt som övernattningslägehet.

Attraktiva Paternsotervägen ligger i ett utmärkt läge i området precis vid Nytorps gärde, endast ett stenkast från affärer samt T-bana vid Finn Malmgrens plan och med kort gångavstånd till natursköna Nackareservatet.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.