Skärmarbrinksvägen 5

Skärmarbrinksvägen 5

Slutpris

2 100 000 kr


blåsut— Johanneshov— Stockholm

Skärmarbrinksvägen 5


Slutpris
2 100 000 kr

blåsut— Johanneshov— Stockholm

Optimalt planerad 1:a - Renoverat kök - Attraktivt läge

Varmt välkomna till en välplanerad 1:a i ett attraktiv område. Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och allrum vilket får bostaden att kännas mycket större än sina angivna kvadratmetrar. I det rymliga allrummet får ni plats med att möblera med både en sällskapsgrupp och ett matbord som får sin naturliga plats vid fönstret. Det stora vackra fönsterpartiet gör så att lägenheten får ett naturligt ljusinsläpp. Köket är stilrent renoverat i vitt och är utrustad med diskmaskin och fullstor kyl. Badrummet är kaklat och är utrustat med ett badkar, tvättställ och spegelskåp. Bostaden har även bra med förvaring i form av stora garderober i hallen. Till bostaden tillhör även ett förråd. Lägenheten är placerad mot innergården vilket gör att den inte störs av vägen.

Brf Etsaren 2 är en äkta brf och äger marken. Föreningen har en stor tvättstuga som är utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare och samt separat torkrum. Men även en mindre drop-in-tvättstuga utrustad med en tvättmaskin, torktumlare, en mangel och torkskåp. Tvättstugorna är belägna på källarplan. Det finns också grillplats och miljörum på innegården.

På Skärmarbrinksvägen bor ni i ett tryggt och lugnt område med närhet till allt. Området bjuder på flertal restauranger, trevliga parker med närhet till grönska, men även nära till stadslivet på Södermalm. Området har all tänkbar service med gångavstånd till t ex Globen där flertal mataffärer och affär finns. Kommunikationerna är utmärkta här. Tunnelbanans gröna linje ligger i direkt närhet som tunnelbanestationen Blåsut och Skärmarbrink vilket gör det enkelt att ta sig till Stockholms innerstan eller till andra områden via Gullmarsplan där tvärbanan och bussar går. Här kan ni ta er med enkla medel till bland annat Södermalm, Globen och Tele2 Arena, Nackareservatet, Gamla Enskede och Sickla Köpkvarter.


Boarea
28 kvm
Avgift
1 623 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
BV
Såld
2023-02-04

Mäklarhuset Nacka

Denna lägenhet på Skärmarbrinksvägen såldes av oss 2023-02-04. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Skärmarbrinksvägen.

Boka värdering

Anton Länninge

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.