Strahlenbergsgatan 20, 1 tr / Hammarbyhöjden / Johanneshov / Stockholm

Yteffektiv och stilren 1:a i lugna Hammarbyhöjden!

Slutpris
2 150 000 kr
Boarea
35 kvm
Avgift
3 683 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-11-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Strahlenbergsgatan såldes av oss 2019-11-15. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Strahlenbergsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarbyhöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Juridisk person accepteras. Trivsam bostad med naturen som närmsta granne. I lugnt läge ligger denna väldisponerade 1:a i trivsamma Hammarbyhöjden. Köket är ljust och fräscht med full maskinell utrustning. Plats för matgrupp om 4-6 personer. Välkomnande hall med god plats för avhängning. Rummet är rymligt och lättmöblerat. Plats för soffa, tv-möbel, säng och annan önskvärd trivselinredning. Stilren vitpigmenterad ekparkett på golv och vita målade väggar. En skogsgrön fondvägg skapar en härlig atmosfär och djup i rummet. Stort fönster mot lummig skogsdunge i insynsskyddat läge. Lägenhetens ytskikt renoverades 2016 då golv och väggar sågs över.

I Hammarbyhöjden är det lätt att trivas. Här bor du naturnära med Nackareservatet på bekvämt avstånd. Hammarbyhöjdens centrum och Hammarby Sjöstad ligger en trevlig promenad bort och i området finns matbutiker, restauranger, fina grönområden, vackra promenadstråk, caféer och tunnelbana – perfekt för dig som ställer höga krav på ditt boende och din omgivning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.