Svedalavägen 6 / Hammarbyhöjden / Johanneshov / Stockholm

Svedalavägen 6 - Hammarbyhöjden

Slutpris
3 750 000 kr
Boarea
67 kvm
Avgift
4 575 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2015-02-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Svedalavägen såldes av oss 2015-02-19. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Svedalavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarbyhöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med attraktivt läge i Hammarbyhöjden finner du denna trevliga trea i toppskick! Lägenhetens ytskikt har renoverats med stilrena och smakfulla materialval. Renoverat funkiskök och stambytt badrum med alla bekvämligheter.

På Svedalavägen bor du med trevliga skogspartier mellan husen där man kan grilla eller ta en fika sommartid. Nackareservatet vackra natur med löpspår, badsjöar och golfbana samt Hammarbyhöjdens centrum med tunnelbana service en kort promenad bort.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.