Ystadsvägen 44

Ystadsvägen 44

Slutpris

12 550 000 kr


Björkhagen— Johanneshov— Stockholm

Ystadsvägen 44


Slutpris
12 550 000 kr

Björkhagen— Johanneshov— Stockholm

Äntligen är ett av de kulturmärkta 50-talsradhusen på attraktiva Ystadsvägen till salu!

Vi har nöjet att presentera detta friköpta gavelradhus som verkligen har ett av områdes bästa lägen samt garage på tomten.

Radhuset är fördelat på två plan samt källare. Mycket välplanerat och med en praktisk planlösning. Entréplan med kök och ett ljust vardagsrum med öppen spis och fiskbensparkett. Övre plan bjuder på tre sovrum av bra storlek samt ett badrum och bra förvaringsmöjligheter. Inredd källare med en WC, tvättstuga samt en gillestuga som går utmärkt att använda som sovrum/arbetsrum. Gott om utrymmen för förvaring samt vindsutrymme.

Området gränsar till det stora natursköna Nytorps gärde samt Nackareservatet med sina långa promenadstråk, elljusspår och flera sjöar. Inom bekvämt gångavstånd finns även tillgång till T-bana i Björkhagen Centrum där det bland annat finns vårdcentral, Konsum-butik, Puls & Träning-gym, wok och sushirestaurang och café.

Med T-banan tar det endast cirka 10 minuter till T-centralen. På samma tid tar man sig med cykel till såväl Gullmarsplan med tunnelbana och tvärbana samt ett flertal bussförbindelser som Hammarby Sjöstad och Södermalm. Även Globen ligger i närheten med sitt stora nöjes och shoppingutbud.


Boarea/biarea
90/45 kvm
Driftkostnad
50 958 kr/år
Tomtarea
224 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2021-09-09

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna radhus på Ystadsvägen såldes av oss 2021-09-09. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Ystadsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.