Gammelhagen 237 / Jordbro / Haninge

Familjärt beläget kedjehus!

Slutpris
3 410 000 kr
Boarea/biarea
119/7 kvm
Driftkostnad
39 480 kr/år
Tomtarea
238 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-08-21
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Gammelhagen såldes av oss 2020-08-21. Se alla våra försäljningar i Jordbro samt även på Gammelhagen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Jordbro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till idylliska och familjära Gammelhagen och detta fina kedjehus som gränsar mot allmänning samt innehar stor framtida potential för rätt köpare och familj.
Förutom upp till fyra möjliga sovrum, två badrum (varav ett helkaklat), välfungerande kök med matplats erbjuds väl tilltagna vistelseytor både inomhus men även utomhus med två fina uteplatser på bägge sidor om huset. Inredningsbar vind finns såväl som förråd på den egna tomten. Via samfälligheten finns tillgång till garage och parkeringsplats samt övriga bekvämligheter så som fjärrvärme.

Här bor barnfamiljen på bilfria gator, endast 50 m till Gräskobbens förskola och flertal förskolor samt två grundskolor finns endast ett par hundra meter bort. Området präglas av fina strövområden med både elljusspår och en trevlig bäck. Det är endast ett par hundra meter till utmärkt busskommunikation samt pendeltåg som inom 30 minuter når in till Stockholm city. Väg 73 passerar bekvämt förbi vilket underlättar för den bilburne.
Närområdet erbjuder fina naturstråk, barnvänliga lekplatser, utomhusbad och ett närcentrum. Haninge Centrum beläget endast 5 km bort erbjuder ett brett serviceutbud samt flertal handelsplatser.

Varmt välkommen till visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Jordbro

I Jordbro finns närhet till allt man behöver samt smidiga kommunikationer in till Stockholm C. Höglundaparken i anslutning till centrum har bollplan, tennisbanor, utomhusbassäng och elljusspår. Jordbro omges av fina natur- och strövområden.

Jordbro C

I Jordbro centrum finns all service såsom mataffärer, vårdcentral, tandvårdsmottagning, apotek, bibliotek samt ett antal mindre butiker och ett par pizzerior. Närhet finns även till Hanings C:s generösa butiksutbud med ett flertal restauranger, caféer, bowling mm.

Sport och fritid

2 km väster om Jordbro ligger skogsområdet Hanveden som är en populär utflyktsplats. I Paradisets naturreservat som ligger i Hanveden kan man vandra längs långvandringsleder eller strosa omkring bland nästan orörda skogspartier. Här finns även ett flertal små sjöar, varav Öran ligger närmast Jordbro, samt Tornberget som med sina 111 meter över havet är Haninge kommuns och även Stockholms läns högsta punkt. I Jordbro finns det ett antal fotbollsplaner, tennisplaner, gym och rackethall samt ett elljusspår. För den hästintresserade finns det ett par hästgårdar både söder och öster om Jordbro. Fina ströv och rekreationsområden finns i bl.a Gullringskärrets naturreservat med djup, orörd skog samt ett av landets största järnåldersgravfält.

Kommunikation

Goda kommunikationer i form av flera bussar (810, 835, 837 m.fl) samt pendeltåg (Kungsängen-Sthlm-Västerhaninge/Nynäshamn). Med bil tar det endast ca 20 min till Gullmarsplan för vidare färd till Sthlm central eller Södra länken.

Skolor och barnomsorg

Flera skolor finns i Jordbro: Kvarnbäcksskolan samt nybyggda Höglundaskolan. Även ett flertal förskolor finns i närområdet.

Liknande bostäder i närheten