Krogtäppan 282 / Jordbro / Haninge

1-plans villa mot allmänning och i återvändsgränd

Slutpris
3 950 000 kr
Boarea
123 kvm
Driftkostnad
45 794 kr/år
Tomtarea
487 kvm
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-10-13
Bostaden är såld!

Denna villa på krogtäppan såldes av oss 2020-10-13. Se alla våra försäljningar i Jordbro samt även på krogtäppan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Jordbro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med mindre än 30 min till centrala Stockholm säljs nu detta friliggande hus, idylliskt beläget mot allmänning och i återvändsgränd med väldisponerade 123 kvm som fördelas över ett plan med möjlighet till att inreda vinden. Den generösa trädgårdstomten erbjuder fina vistelseytor där familj och vänner kan umgås ostört i perfekt solläge.
För den stora och bekväma familjen som önskar bo på ett plan erbjuds här 4 rymliga sovrum, 2 badrum och mycket generösa sällskapsutrymmen. Våtutrymmena är renoverade 2011 och i övrigt erbjuds köparen möjligheten att skapa eget drömboende intill bilfria gator och underbar natur som omfamnar området.

Fastigheten är belägen i utkanten av Krogtäppans familjära område, ca 300 meter från Kvarnbäcksskolan med intilliggande förskola, busshållplats och restaurang.
Inom några minuter nås det uppskattade Höglundabadet med intilliggande idrotts och lekpark samt Höglundaskolan. Här finns även det mångfacetterade centrumet med pendeltågsstation.
Det är endast 2 km till Torvalla sportcenter med ishall och badhus, flertal grund och gymnasieskolor samt Haninge centrum med stort serviceutbud.

Varmt välkommen med ditt intresse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Jordbro

I Jordbro finns närhet till allt man behöver samt smidiga kommunikationer in till Stockholm C. Höglundaparken i anslutning till centrum har bollplan, tennisbanor, utomhusbassäng och elljusspår. Jordbro omges av fina natur- och strövområden.

Jordbro C

I Jordbro centrum finns all service såsom mataffärer, vårdcentral, tandvårdsmottagning, apotek, bibliotek samt ett antal mindre butiker och ett par pizzerior. Närhet finns även till Hanings C:s generösa butiksutbud med ett flertal restauranger, caféer, bowling mm.

Sport och fritid

2 km väster om Jordbro ligger skogsområdet Hanveden som är en populär utflyktsplats. I Paradisets naturreservat som ligger i Hanveden kan man vandra längs långvandringsleder eller strosa omkring bland nästan orörda skogspartier. Här finns även ett flertal små sjöar, varav Öran ligger närmast Jordbro, samt Tornberget som med sina 111 meter över havet är Haninge kommuns och även Stockholms läns högsta punkt. I Jordbro finns det ett antal fotbollsplaner, tennisplaner, gym och rackethall samt ett elljusspår. För den hästintresserade finns det ett par hästgårdar både söder och öster om Jordbro. Fina ströv och rekreationsområden finns i bl.a Gullringskärrets naturreservat med djup, orörd skog samt ett av landets största järnåldersgravfält.

Kommunikation

Goda kommunikationer i form av flera bussar (810, 835, 837 m.fl) samt pendeltåg (Kungsängen-Sthlm-Västerhaninge/Nynäshamn). Med bil tar det endast ca 20 min till Gullmarsplan för vidare färd till Sthlm central eller Södra länken.

Skolor och barnomsorg

Flera skolor finns i Jordbro: Kvarnbäcksskolan samt nybyggda Höglundaskolan. Även ett flertal förskolor finns i närområdet.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.