Norra Läget 11 / Haninge / Jordbro

Välplanerat radhus i familjevänligt område med garage!

Slutpris
3 700 000 kr
Boarea/biarea
144/29 kvm
Driftkostnad
43 476 kr/år
Tomtarea
224 kvm
Såld
2019-07-27
Bostaden är såld!

Denna villa på norra läget såldes av oss 2019-07-27. Se alla våra försäljningar i Jordbro samt även på norra läget

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Haninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till detta välplanerade radhus belägen i radhusidyllen med självklar grannsämja och gemenskap. Disponerad på två plan med uteplats på båda fram och baksida, finns här ett hem som passar perfekt för barnfamiljen!

På entréplan finns det inbjudande genomtänkta köket med bra arbetsytor och generöst ljusinsläpp. Vardagsrummet, med utgång till båda uteplatserna, blir den naturliga samlingsplatsen för långa och trevliga familjestunder. Praktiskt planerad planlösning med tvättstuga, tre stora sovrum, badrum på såväl nedre och övre plan. På sikt finns det även möjlighet att göra om den nu praktiska vinden till ytterligare ett allrum alternativt sovrum.

Fastigheten är belägen i hjärtat av ett mycket trevligt, bilfritt och familjärt kedjehusområde med endast ett par hundra meter till populära skolor, uppskattad barnomsorg, utmärkta kommunikationer och mångfacetterat lokalt centrum.

I det naturnära området möts svampskog, elljusspår för motionären och utomhusbassänger med historiska vingslag som 2000-årig järnåldersbebyggelse vid Jordbro gravfält.
Med andra ord ett boende och en boendemiljö för dig som sätter höga krav på såväl hemmet som sin omgivning.

Så passa på att uppleva denna bostad på plats, varmt välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.