Norra Läget 11

Norra Läget 11

Slutpris

3 700 000 kr


Haninge— Jordbro

Norra Läget 11


Slutpris
3 700 000 kr

Haninge— Jordbro

Välplanerat radhus i familjevänligt område med garage!

Varmt välkomna till detta välplanerade radhus belägen i radhusidyllen med självklar grannsämja och gemenskap. Disponerad på två plan med uteplats på båda fram och baksida, finns här ett hem som passar perfekt för barnfamiljen!

På entréplan finns det inbjudande genomtänkta köket med bra arbetsytor och generöst ljusinsläpp. Vardagsrummet, med utgång till båda uteplatserna, blir den naturliga samlingsplatsen för långa och trevliga familjestunder. Praktiskt planerad planlösning med tvättstuga, tre stora sovrum, badrum på såväl nedre och övre plan. På sikt finns det även möjlighet att göra om den nu praktiska vinden till ytterligare ett allrum alternativt sovrum.

Fastigheten är belägen i hjärtat av ett mycket trevligt, bilfritt och familjärt kedjehusområde med endast ett par hundra meter till populära skolor, uppskattad barnomsorg, utmärkta kommunikationer och mångfacetterat lokalt centrum.

I det naturnära området möts svampskog, elljusspår för motionären och utomhusbassänger med historiska vingslag som 2000-årig järnåldersbebyggelse vid Jordbro gravfält.
Med andra ord ett boende och en boendemiljö för dig som sätter höga krav på såväl hemmet som sin omgivning.

Så passa på att uppleva denna bostad på plats, varmt välkommen!


Boarea/biarea
144/29 kvm
Driftkostnad
43 476 kr/år
Tomtarea
224 kvm
Såld
2019-07-27

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.