Århusgatan 73 / Kista / Stockholm

Större radhus med fint solläge intill Järvafältet

Slutpris
3 850 000 kr
Boarea
121 kvm
Driftkostnad
35 300 kr/år
Tomtarea
146 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-11-25
Bostaden är såld!

Denna radhus på Århusgatan såldes av oss 2020-11-25. Se alla våra försäljningar i Kista samt även på Århusgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kista är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen ett större radhus till salu på populära Århusgatan i Kista. På entréplan finner du hall, gäst-WC, rejält kök, vardagsrum och ett sovrum. Från vardagsrummet kommer man ut till den härliga trädgården på baksidan med trätrall, gräsmatta och fruktträd. Från hallen kommer man upp på övre plan till ett rymligt allrum med klädkammare. Här finns ett större badrum med dusch, tvättmaskin, handfat och WC samt 3 sovrum.
Det ingår en garageplats och förråd ute till bostaden och inomhus finns ytterligare förvaringsutrymme under trappen samt uppe på vinden. Bostaden kommer att besiktigas under vecka 47.

Här bor du med närhet till skolor, förskolor och kommunikationer. På gatan utanför finns busshållplats och en kort bit bort ligger Kista tunnelbanestation, Kista centrum med sin generösa utbud av affärer och restauranger. För den aktiva finns flertalet träningsanläggningar, det upplysta Ursviksspåret samt natursköna Järvafältet med milslånga vandringsstråk.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Kista

Välkommen till Kista! Här bor du med närhet till övriga Storstockholm då kommunikationsmöjligheterna är mycket goda. Kista är även centrum för flera företag och dess kontor vilket gör att möjligheten att arbeta nära hemmet är mycket goda här.

Kommunikationer

Från Kista är det mycket lätt att ta sig kommunalt till vart du än önskar. Med tunnelbanans blå linje tar det ca 17 minuter in till Stockholm City varifrån övriga tunnelbanelinjer går samt samtliga pendeltågslinjer som bland annat mot Nynäshamn, Bålsta, Arlanda och Uppsala. Tar du dig istället med buss från Kista i ca 6 minuter till Helenelund Station går även här pendeltåg mot Södertälje, Arlanda och Uppsala. Exempel på andra bussar som går från Kista är 155 mot Brommaplan (23 min), 178 Mörby station / Danderyds sjukhus (7 min) och Jakobsbergs station (22 min). Det har planerats att bygga ut en Kistagren av tvärbanan och detta förslag trädde kraft i början på 2018. Tvärbanan kommer även att gå till Bromma flygplats och Helenelund. För mer information om projektet, vänligen besök https://www.sll.se/tvarbanan-kista-helenelund.

Natur och fritid

I området finns flera sevärdigheter så som Kista Science Tower och Victoria Tower. Här kan du åka upp och ta en fika eller bara titta på utsikten. Är du shoppingsugen finns här även Kista Galleria med ett brett utbud av butiker och restauranger. Är du mer av en friluftsmänniska går det lika bra då du lätt når det milslånga Järvafältet med fin natur och trevliga promenadstråk. Vill du hålla dig aktiv, men inte har tid att ta långa promenader i skogen finns här i Kista flertalet gym till ditt förfogande så som Friskis&Svettis och Fitness24seven.

Barnomsorg och skolor

I Kista finns flertalet förskolor så som Förskola Personalkooperativet Järvagården, Förskola Fröhuset och Förskolan Minichipsen AB. Om man ser till grundskolor i området finns bland annat Kista grundskola (F-9) och Internationella Engelska Skolan Kista (4-9). För mer information om Stockholm Stads skolor, vänligen besök https://www.stockholm.se/ForskolaSkola/.

Affärer och restauranger

I och med Kista Galleria som ligger i hjärtat av Kista med sina 180 butiker och restauranger är servicen i området mycket god. Här finns även biograf Filmstaden Kista samt O’Learys med både Bowling och Gokartbana.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.