Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Kista
Borgarfjordsgatan 21 a, vån 31
Boarea: 89 kvm
Avgift: 4 896 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 31 av 36 (Hiss finns)

Nyproduktion / Kista / Borgarfjordsgatan 21 a, vån 31

Fantastisk hörnlägenhet på 31:a våningen med en underbar utsikt!

Fantastisk väldisponerad trea på 31:a våningen med en underbar utsikt! Härlig hörnlägenhet med många fönster ser ger mycket ljus och rymd till lägenheten. Nyproducerad lägenheten med fullutrustat stilrent kök med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som öppnar upp till många gäster, vardag som till fest. Härligt stort vardagsrum och en loggia om 4 kvm som ger ett fint ljusinsläpp och en härlig känsla av både ute och inne året runt. Två bra sovrum där det större sovrummet har plats för dubbelsäng och har mycket bra förvaring i skjutdörrsgarderob. I hallen finns en stor klädkammare. Fräscht stort helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare och en praktisk bänkskiva ovanför samt väggskåp för förvaring. Vitt matt kakel på väggarna och mörkt klinkergolv. Här finns en duschvägg i glas, svart kommod med spegel ovanför samt tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk och skåp ovanför. Fastigheten är 36 våningar hög och högst upp finns en gemensam fantastiskt takterrass med relaxavdelning och bastu! Föreningen Kista Torn ligger granne med Kista Galleria, har endast ett par 100 meter till tunnelbanans blå linje som tar dig till Stockholms innerstad på ca 18 minuter. I Kista Centrum finns även flertalet bussförbindelser som tar dig till stora delar av norra och västra Stockholm, till Arlanda tar det bl.a. mindre än 30 minuter. Åker du bil så finns anslutning till E4:an samt E18 i närheten.


Köksinspiration

Provmöblera
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Lobbyn
Lobbyn
Lobbyn
Lobbyn
På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  89 kvm
 • Rum
  3 rum, varav 2 är sovrum
Byggnadssätt
 • Hisskommentar
  3 stycken hissar
TV- och Internetanslutning
 • Avtal med Telia Sonera AB. Bredband, Telefoni och kabel-TV samt en digitalbox per lägenhet för TV ingår.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkeringsplatsen finns i garage under huset och dessa förmedlas och av Mobil Park.
Övrigt
 • Kista är ett spännande område fullt av utveckling och potential. Här finns en stor blandning av företag, studenter och forskare i en miljö som bubblar av evenemang, nöjen och kultur. Kistamässan är en av Sveriges mest aktiva och intressanta mötesplatser och Kista galleria är en av landets mest besökta köpcentrum med 180 butiker och ett stort utbud av restauranger, caféer och nöjen. Här finns även hotell samt Stockholms näst största biograf med 11 salonger. Dessutom erbjuder Kista Galleria ett gediget serviceutbud med postkontor, banker, sjukvård och diverse kommunala serviceinrättningar. I Kista har du även nära till fina grönområden däribland Järvafältet, som är ett av länets största naturreservat med motionsspår och picknickytor. Kista Science City har ett stort utbud av sport- och rekreationsmöjligheter. I närliggande Husby öppnades ett badhus år 2000. I området finns det både en ungdomsgård och föreningsdriven fritidsgård. Söker du omväxling från Kistas puls är du inne i city på bara dryga femton minuter via tunnelbana, buss eller pendeltåg. I området finns flera skolor, daghem och förskolor. Kista Torn som ligger granne med Kista Galleria, har endast ett par 100 meter till tunnelbanans blå linje som tar dig till Stockholms innerstad på ca 18 minuter. I Kista Centrum finns även flertalet bussförbindelser som tar dig till stora delar av norra och västra Stockholm, till Arlanda tar det bl.a. mindre än 30 minuter. Åker du bil så finns anslutning till E4:an samt E18 i närheten.
Ekonomi
 • Avgift
  4 896 kr/mån
 • Kommentarer driftkostnad
  Varmvatten (ca 110 kr/månad) debiteras separat efter faktisk förbrukning.
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  0,4167%
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  Avtal med Telia Sonera AB. Bredband, Telefoni och kabel-TV samt en digitalbox per lägenhet för TV ingår.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Kista Torn.
 • Allmänt
  Brf Kista Torn består av 266 lägenheter, 3-4 rok med inflyttning början under 3:e kvartalet 2015 och som avslutades 2:a kvartalet 2016. Kista Torn är 36 våningar högt med en gemensam fantastisk takterrass över 100 meter upp med festlokal som kan hyras. Dessutom finns en bastu med relaxavdelning, trädgård och milsvid utsikt över Stockholm samt tillgång till två st övernattningslägenheter. Sophantering Fastigheten är ansluten till en mobil sopsugsanläggning, för hushållssopor, med inkast i bottenvåningen. Förråd Varje lägenhet har ett tillhörande lägenhetsförråd i huset. Storleken på förrådet är anpassad efter lägenhetens storlek. Parkering Parkeringsplatsen finns i garage under huset och dessa förmedlas och sköts via bostadsrättsföreningen. För mer information besök: http://www.jm.se/bostader/sok-bostad/stockholm/stockholm/kista/kista-torn/

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

 • Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.
  Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.

  Säljer du din bostad med vinst måste du betala en skatt på hela eller delar av vinsten, en så kallad reavinstskatt på 22 %. Nu slopas taket för uppskov och du får istället betala en årlig skatt på 0,5% av vinsten.

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.