Borgarfjordsgatan 21A

Borgarfjordsgatan 21A

Slutpris

2 400 000 kr


Kista— Stockholm

Borgarfjordsgatan 21A


Slutpris
2 400 000 kr

Kista— Stockholm

Välkommen ombord – Kista Torn Presenterar Livet på Höjder på Våning 16

Centralt i Kista, beläget på den imponerande 16:e våningen i Kista Torn, finner du denna tvårummare på 53 kvm, nu ute till försäljning.

Välkommen till ett boende där varje detalj är genomtänkt för komfort och funktionalitet. Den inbjudande hallen leder in till ett rymligt vardagsrum som erbjuder plats för både avkoppling och social samvaro.

Köket, utrustat med apparater från BOSCH, kompletteras av en naturligt ljusfylld matplats. Det rymliga sovrummet erbjuder inte bara en plats för vila, utan också en effektiv skjutdörrsgarderob för förvaring.

Badrummet, med sitt sofistikerade utseende, kommer även utrustat med en Siemens kombitvättmaskin/torktumlare för maximal bekvämlighet.

Loggian erbjuder en sällsynt flexibilitet: den är inte bara en oas för avkoppling med skjutfönster och inbyggda värmeelement, utan med sin privata och avskärmade miljö, erbjuder den även möjlighet till att fungera som ditt drömhemmakontor.

Kista Torn och Området – Livsstil och Bekvämligheter
Utöver din privata oas, väntar en värld av premiumtjänster i Kista Torn. En sofistikerad Lounge, en takterrass med 360-graders utsikt och en bastu är bara några av de faciliteter som väntar. Nära till kollektivtrafik och Kista Galleria, som erbjuder shopping, mat och underhållning.

Välkommen hem!


Boarea
53 kvm
Avgift
3 685 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
16 av 35 (Hiss finns)
Såld
2024-01-10

Mäklarhuset Sollentuna & Kista

Denna lägenhet på Borgarfjordsgatan såldes av oss 2024-01-10. Se alla våra försäljningar i Kista samt även på Borgarfjordsgatan.

Boka värdering

Ender Karaman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Farzad Mirzazadeh

Assisterande mäklare
Talar även engelska, persiska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.